2777
2789
عنوان

لکه بینی آخرهای هفته سوم بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3537 بازدید | 55 پست
خودتو خسته نکن.بیشتر استراحت کن.زیاد واینستا.اینجا دکترم میگفت باید صدای قلب شنیده بشه تا شیاف پروژس ...

صدای قلب که هفته هشتم شنیده می شه، مگه نه؟

زیاد فعالیت ندارم ولی روزها باید برم بیرون حداقل بیست دقیقه پیاده روی دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم این موقع ها لکه بینی داشتم دکتر شیاف داد  میگن خیلی ها نمیدن تا مطمئن نشدن ساک بارداری ...

لکه بینی تون چطوری بود؟ مال من در حد یکی دو تا قطره اونم قهوه ای روشن

نمی دونم می شه لکه بینی حساب کرد یا نه؟

صدای قلب که هفته هشتم شنیده می شه، مگه نه؟ زیاد فعالیت ندارم ولی روزها باید برم بیرون حداقل بیست دق ...

عزیزم بارداریت مبارک ولی فعلا استراحت  کن پیاده روی نکن  تالکه برطرف بشه  پسته گردو زیاد بخور وماهی ایناهم تقویت میکنن هم برای جلوگیری از سقط خوبن  

عزیزم بارداریت مبارک ولی فعلا استراحت  کن پیاده روی نکن  تالکه برطرف بشه  پسته گردو ز ...

ممنونم عزیزم❤️

چشم استراحت می کنم و چیزهای که گفتید تو رژیم غذایم هست

ولی چهار روز در هفته مجبورم برم کلاس زبان و برا اون روزی حدود بیست دقیقه پیاده روی دارم

ولی بقیه زمانها تقریبا استراحت می کنم

از کیت تخمک گذاری استفاده کردم و بر اساس اون می دونم الان وارد هفته چهار شدم البته بی بی چک نه روز ...

عزیزم‌چیزی نیست نترس فعلا استراحت کن

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
عزیزم بارداریت مبارک ولی فعلا استراحت  کن پیاده روی نکن  تالکه برطرف بشه  پسته گردو ز ...

زرده تخم مرغ محلی برای محکم شدن رحم و جلوگیری از سقط خوبه.شما اطلاعی داری؟؟

ممنونم عزیزم❤️ چشم استراحت می کنم و چیزهای که گفتید تو رژیم غذایم هست ولی چهار روز در هفته مجبورم ...

عزیزسوار ماشین شو پیاده روی  نکن ضرر داره خدایی  نکرده به خونریزی نیوفتی  

خام یا پخته؟

می دونم خامش خیلی خطرناکه

ولی پخته شده اونم محلی خیلی خوبه ولی اینکه اینکار را بکنه خبر ندارم

عزیزسوار ماشین شو پیاده روی  نکن ضرر داره خدایی  نکرده به خونریزی نیوفتی  

چشم سعی می کنم

ولی روزای که با اتوبوس باید برم مجبورم یه کم پیاده روی کنم

ولی به هر حال اگه ادامه پیدا کنه می رم دکتر و ازش می خوام برام استراحت مطلق بنویسه

خام یا پخته؟ می دونم خامش خیلی خطرناکه ولی پخته شده اونم محلی خیلی خوبه ولی اینکه اینکار را بکنه خ ...

منظورم زرده تخم مرغ تازه محلی به صورت خام و سفیده و نطفه ش جدا شده میزارن تو واژن.شب تا صبح بخوابی.

بله خوبه خیلی مقویه صبح اول وقت  یه زرده تخم مرغ محلی بایه مقدار شیر البته نیازهم نیست   شیر زیاد باشه بعد شیرینش کن بخور  بعدش یا یه مدت کوتاهی سعی کن چیزی نخوری که اثر کنه