2777
2789
عنوان

میایین درباره امام زمان حرف بزنیم (با رعایت احترام) 🌱💓🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 17977 بازدید | 947 پست
یه سوال داشتم میگن ظهور اول تو دلها اتفاق میفته تو دلهاتون اتفاق افتاد؟ احساس می‌کنید؟

بله دوران غیبت امام زمان حداقل برای من تمومه چون هرلحظه با ایشون زندگی میکنم🥰

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندن ذکر اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 

که حضرت سفارش کردن در حد توانم. حتی اگه شده به تعداد کم ولی باحالت مضطر و عمق جانم💚

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

کاش به دادم برسه

سلام عزیزم 

براتون 3 تا توحید میخونم هدیه میکنم به صاحب الزمان عج 

ان شاء الله آقا صاحب الزمان آمین گوی دعاتون هستن 🤲❣️

ظهور اقا فقط برای خودمون و زدیگیمون نیست 

برای همه مردم دنیاست 

که تو ظلم و جنگ و مریضی و بی عدالتی و جهل هستن

با اومدن اقا بهشت روی زمبن رو تجربه میکنیم 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام دوستان

بنظرم سلام دادن با حضور قلب به امام زمانمون خیلی میتونه کمک کننده باشه 

صبح ک بیدار میشم دستمو میزارم رو قلبم و با عشق سلام میدم به امام زمانم و روزمو متبرک میکنم به وجودشون 

خیلی حس ناب و عجیبیه 😍

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
همین درسته اعتماد و اطمینان به ولی خدا

بله دقیقا اعتماد و اطمینان باید قلبی باشه

من وقتی یه کاری رو میسپرم بهشون واقعا اعتقاد دارم کمکم میکنن و همین هم میشه

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

فقط میتونم بگم

اللهم عجل لولیک الفرج😔😔😔😔

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

میگن حاجتی دارین و میخواهید نذر کنید برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان باشه امید به اجابتش نزدیکتر ...

من واقعا از این روش حاجت گرفتم👌🏻💚

همیشه نیت اول حاجت هاتون فرج و سلامتی حضرت باشه

حتی اگه تنها حاجتتون رو هم قرار بدید حضرت براتون دعا میکنند و حاجت روا میشید اگه خیر و صلاحتون باشه

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

معنی و مصداق واقعی عدالت اونجاست که معنی پیدا میکنه اینقدر دقیق که در روایت امده عدالت مثل گرما و سر ...

کلا ظهور کنه ،حضورش توی همه جا پر برکته 

نه تنها برای ایران بلکه برای کل دنیا هم  برکت و عدالت داره 

مثلا همه جا توی صلح زندگی میکنن ، هر کشوری  تکنولوژی یا ساخت دارویی داشته باشه ،باید  اینو در اختیار تمام دنیا بذاره همه به یک اندازه استفاده کنن 

آسمانی هم. برکت بارش‌ها  زیاد میشه  ،یک زمانی توی ایران سیستان بلوچستان مرکز تولید میوه و غلات ایران بود الان خشک شده ، دوباره میتونه به همون روزها برگرده و خیلی مسائل دیگه 

🔻یادداشت 🔻                                           آنهایی که موهای صاف دارند فر می‌زنند و آنها كه موی فر دارند موی‌شان را صاف می‌كنند ...عده‌ای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانه‌ها می‌سُرايند...مجردها می‌خواهند ازدواج کنند متأهل‌ها می‌خواهند مجرد باشند! عده‌ای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری می‌كنند و عده‌ای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاق‌ها همواره حسرت لاغری را می‌كشند شاغلان از شغلشان می‌نالند بیکارها دنبال همان شغلند فقرا حسرت ثروتمندان را می‌خورند ثروتمندان دغدغه‌ی نداشتن صفا و خون‌گرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم می‌شوند مردم عادی می‌خواهند مشهور شده و دیده شوند! سیاه‌پوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه می‌کنند ...و هیچ‌کس نمی‌داند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشته‌هایت را بدان و از آنها لذت ببر"متاسفانه لذت بردن از زندگی رو یادمون ندادند  موقع کار به تفریح و استراحت فکر میکنیم و موقع استراحت به کار فکر می‌کنیم از گرما مینالیم و سرما فرار میکنیم در جمع از شلوغی کلافه میشیم و در خلوت از تنهایی بغض می‌کنیم تمام هفته منتظر رسیدن روز هستیم و آخر هفته هم بی حوصلگیمون تقصیر غروب جمعه است و بس ،همیشه در انتظار به پایان رسیدن روزهایی هستیم که بهترین روزهای زندگیمون هستند مدرسه دانشگاه کار حتی در سفر همواره به مقصد می‌اندیشیم بدون لذت از مسیر غافل از اینکه زندگی همون لحظاتی بود که می‌خواستیم بگذرم  . قانونهای ذهنی می‌گویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!                                                                                  

بله دوران غیبت امام زمان حداقل برای من تمومه چون هرلحظه با ایشون زندگی میکنم🥰

ای جانممممم 🥰

خوش بسعادتتون 

میشه بگین چی شد؟ 

یا چه کارهایی کردین؟ 

خیلی ها دوست دارن بدونن

از جمله خود من 

البته اگر دوست دارین🥰

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام دوستانبنظرم سلام دادن با حضور قلب به امام زمانمون خیلی میتونه کمک کننده باشه صبح ک بیدار میشم د ...

بله عزیزدلم منم اینو از شما یاد گرفتم و انجام میدم

واقعا حس خوبیه 

خدا خیرت بده

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403