2777
2789

من وقتی درس نمیخونم جوابشو نمیدم یعنی سه روزه هیچی نخوندم ک ی روزش استراحت بود 

دست خودمم نیست آدم پایند و منظمی نیستم نوسانی ام ی روز خیلی درس میخونم ی روزی ن 

بعد برگشته بهم میگه ممنون بابت این هم از مسولیت پذیری و توجه ات منم هیچ حرفی ندارم بزنمممم 

توروخدا بگید چیکار کنممممم

(:A__•~•__M:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده استمرار نداشته باشی سخته قبولی

خب نمیتونم بعد یسرری درس ها تکراریه برام یعنی قبلا خوندم 

یا برنامه خیلی سنگینه یا واقعا ی وقتایی خستم نمی‌کشم خوابم میاد خب درس خون نیستم دست خودم نیست 

اینم بگم بچها پول ازم نمیگیره دوستمه یعنی واقعا لطفهههه

وقت شو نگیر الکی 

رو اعصاب اونم هستی توهم که درس نمیخونی اون چرا الکی باید اذیت بشه هزینه هم که نمیگیره بدبخت بگی وظیفه شه

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

وقت شو نگیر الکی رو اعصاب اونم هستی توهم که درس نمیخونی اون چرا الکی باید اذیت بشه هزینه هم که نمیگی ...

💔 ولی من درس میخونمممم اما کم میخونم نوسانی میخونم ن ک هیچی نخونم کلا 

خب نمیتونم بعد یسرری درس ها تکراریه برام یعنی قبلا خوندم یا برنامه خیلی سنگینه یا واقعا ی وقتایی خست ...

درس خون نیستی نباید مشاوره می‌گرفتی اون داره برات زحمت میکشه و تو مسولیت پذیری نیستی مرور هم حتما باید بکنی اینجوری فایده ندارد که

استارتر بنظرم شما باید به یه مشاور پول بدی تا به اون بهونه درس بخونی ایشون دوستته داره رایگان برات کار میکنه خوشی زده زیر دلت نمیخونی

برو پیش یه مشاور گرون. پول بده بهش تا درس بخونی