2777
2789
عنوان

میایین درباره امام زمان حرف بزنیم (با رعایت احترام) 🌱💓🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 18063 بازدید | 954 پست
رایگان بود برات لینکش رو میفرستم ولی من دانلود کردم rar بود میتونی با لپتاب rar رو باز کنی؟

آره میشه ولی وقتی بازش کنیم فرمت فایلاش چیه؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
آره میشه ولی وقتی بازش کنیم فرمت فایلاش چیه؟

MP3

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

MP3

عالیه. درباره چیه؟ اگه مورد علاقم باشه حتما بفرست. منتظرم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اگه میخواین برای تعجیل در فرج امام زمان کاری کنین و زمینه ساز ظهور باشین،اگه میخواین جزو یاران امام ...

@استاکل‍  این کتاب عزیزم میتونه کمک کنه ان شاءالله🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

میشه ی خانم مذهبی ک پیام منو میبینه راهنمایی کنه

من ی چیزی تو عمرم از خدا خواستم فقط ی چیز به خاطر اون با شوق و اشتیاق نماز میخوندم 

ولی وقتی دیدم نشد یکی دو روز با عذاب وجدان نماز خوندم دیگه نخوندم 

الان حالم بده میخوام دلی نماز بخونم ولی نمیشه انگار بی انگیزم 

قبل اینکه این قضیه پیش بیاد هم گاهی میخوندم ولی هی ول میکردم یا خیلییییی خیلیییییی به امام حسین علاقه داشتم ولی الان انگار مثل قبل نیست

تروخدا بگید چیکار کنم حاضرم کل زندگیمو بدم عشق اهل بیت و خدا از دلم نره من بجز اینا کسیو ندارم انگار خدا داره ازم میگرتشون

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

منظورتون از گفت و گو با رعایت احترام ،یعنی صرفا تایید و همسویی با تاپیک ؟

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

منظورتون از گفت و گو با رعایت احترام ،یعنی صرفا تایید و همسویی با تاپیک ؟

سلام عزیزم 

خیر 

اگر سوال یا حرفی دارین بفرمایید ❤️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سلام عزیزم خیر اگر سوال یا حرفی دارین بفرمایید ❤️

سلام. بیخیالش. ممنون ازتون🌺

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

میشه ی خانم مذهبی ک پیام منو میبینه راهنمایی کنهمن ی چیزی تو عمرم از خدا خواستم فقط ی چیز به خاطر او ...

سلام عزیزم🌺💚نه نه نه خدا و اهل بیت هیچوقت خودشون از ما دور نمیکنن حتی وقتی ما مشغول زندگی روزمره و یا حتی گناه هستیم همچنان چشم انتظارمون هستن و برامون دعا میکنن که برگردیم و برامون استغفار میکنن ولی چون شیطون خودش رونده شدست دوست داره زمزمه ناامیدی تو گوش ادم باشه که فکرکنی نمیشه برگشت یا با چه رویی برگشت در صورتی که خدا و اهل بیت همیشه با آغوش باز منتظرمون هستن خود خدا حتی تو حدیث قدسی گفته "اگه بنده هام میدونستن چقدر شوق و انتظار برگشتشون رو دارم از شدت خوشحالی جون از تنشون خارج میشد" هروقت به دلت افتاد وضو بگیر و بشین سر سجاده و با خدا و اهل بیت حرف بزن مطمئنم خیلی دلشون برات تنگ شده قشنگم🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺