2777
2789

خیلی خلاصه بگم ۴ ساله با همیم دانشجوعه شاغله

مامانم تازه ۵ ماهه متوجه ارتباط مون شده 

اختلاف سنی معکوس هم داریم یعنی ایشون کوچیکتره

از همه نظر من سر تر هستم خودمم شاغلم 

بهش میگم خب چرا مادرتو در جریان نمیزاری زودتر کمکت بشن واسه خرید ماشینت میگه صبور باش تا یکسال بهم فرصت بده 

بابا خب کلافه شدم از این وضع رابطه قبلا که هر ۳,۴ ماه ی کافه ای بیرونی چیزی با هزار استرس بخاطر خانواده من حالا هم اینطوری 

مامانمم غر میزنه آخه کمبود داری مگه خونه بابات هی میخوای ازدواج کنی 😐😤بابا چ ربطی داره دوست دارم زودتر مستقل شم نهایت ۳ سال نامزد میمونیم تا یکم رو پای خودمون وایسیم😐

چیکار کنم ؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ سال دوستی یه سالم صبر کنی سه سالم نامزد میشه هشت سال بنظرم تنهایی مستقل شی خیلی بهتره حتما که نباید شوهر کرد برای استقلال

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

چقدر اختلاف سنی دارید؟احتمالا شرایط مالیش جور نیست ولی بهش بگو خواستگار داری ببین واکنشش چیه، اگر وا ...

۳ سال 

اره همینم هست حس میکنم پدرش حمایتش نمیکنه 

چقد بگم خودش میدونه دیگ محیط کاریم مردونست

۴ سال دوستی یه سالم صبر کنی سه سالم نامزد میشه هشت سال بنظرم تنهایی مستقل شی خیلی بهتره حتما که نبای ...

عزیزم منظورم استقلال مالی نیستا

استقلال از خانواده دوس دارم خانواده خودمو داشته باشم 

عزیزم منظورم استقلال مالی نیستااستقلال از خانواده دوس دارم خانواده خودمو داشته باشم

عزیزم این راهش نیس عمر تو فقط هدر میدی قصدت ازدواجه برو سراغ کیسای دیگه که داری این ادم تکلیفش روشن نیس 

کاوه ای پیدا نخواهد شد ، امید...کاشکی اسکندری پیدا شود🟢⚪️🔴

فاصله بگیر تا معرفی کنه 

من بهش گفتم رابطه رو ادامه نمیدم فرصت چند روزه بهت میدم تا بری فکراتو بکنی و بعد فاصله گرفتم ازش. 

جواب داد اینکار. 

بعد از چندروز اومد گفت فلان تاریخ میام خواستگاری. 

البته هر چند من دارم تجدیدنظر میکنم و به تردید افتادم که بخوام باهاش برم تو آینده.