واقعا شاید تا الان سه چهار بار تو بغل کسی خوابیده باشم اونم از خستگی بیهوش شدم اصن نمیدونم چجوری میتونن بخوابن بقیه باید خیلی خوش خواب باشن نه مثل من که تا صبح هزار بار میچرخم
از همون اولم پتومون رو جدا کردم خداروشکر شوهرم مشکلی نداشت ولی بغلیه اکثر شبا حرفمون میشه سر بغل 😂😭 تو خواب هی ذره ذره میاد نزدیکم همیشه چسبیدم به دیوار بعد سمت شوهرم خالیه 😐😑
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
اخلاقت اینطوریه کاریش نمیشه کرد اگه خیلی اذیت میشی برو پیش تراپیست یکی دو جلسه مشاوره شاید روحی باشه مثلا من بدم میاد یکی بهم دست بزنه جای لمسشو تا چند دیقه بعد حس میکنم اخلاقمه کاریش نمیشه کرد ولی باید حتما حل بشه
وااای دقیقا مشکل من میگه بغلم کن بخوابم واقعا وقتی نفس میکشه حرص میخورم اصلا جا خواب هم عوض نمیکنه و ...
من واقعا حالم بد میشه حس خفگی گرما اصلا افتضاح میگه بغلم کن غصم میگیره اخرم مجبور میشم پس بزنم با این که دلم نمیخواد
وای منم از لمس بدم میادحتی بدم میاد یکی خیلی نزدیکم بشینه معذب مشیم بنظرت از چیه ؟
احتمالا ریشه داره توی یه اتفاق یه موقعیت شاید الانم یادت نیاد ولی اون موقع معذب بودی یا بدت اومده ولی کاری نکردی حالا بدنت سیستم دفاعیش روشن شده توی موقعیتای مشابه واکنش نشون میده تا از اون خطر و اتفاق دورت کنه
من واقعا حالم بد میشه حس خفگی گرما اصلا افتضاح میگه بغلم کن غصم میگیره اخرم مجبور میشم پس بزنم با ای ...
منم خوشم نمیاد
حتی نفس به تنم بخوره چه برسه خودش
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
اخلاقت اینطوریه کاریش نمیشه کرد اگه خیلی اذیت میشی برو پیش تراپیست یکی دو جلسه مشاوره شاید روحی باشه ...
منم رو لمس حساسم متاسفانه واقعا اذیت کنندس ولی باهاش اوکیم نمیخوام تغییرش بدم
بمن چه خب زیاد دست نزنن بهم 😂
حتی از دست دادن به ادما متنفرم تنها کسی که نسبت به لمس هاش تا حد زیادی اوکیم همسرمه اونم نه زمان زیاد