2777
2789

به نظرم بهترین چیز که دوری و دوستیه ولی استثنا هم وجود داره.درکل: به خانواده همسر و بچه ننه بودن یا نبودن شوهرتون ربط داره.

دوست صمیمیم خیلی تردید داشت که بره توی ساختمون واحد کناری مادرشوهرش یانه.چون قبلا ازشون آزار دیده بود.خلاصه اینکه واسه دراومدن از مستاجری دل رو به دریا زد و رفتن اونجا.الان بعد از دوسال میگه خوب شد که ریسک کردم و اومدم وگرنه خونه دار نمیشدیم؛ سعی کرده مرزها وحریم خودش رو مشخص کنه تاهمینطوری یهو نیان پیشش. تازه بچه دار هم هست و پسریک ساله داره و چقد مادرشوهرش ازاین لحاظ براش کمک محسوب میشه و گاهی ایشون غذا درست میکنه میده دوستم وگاهی بچه رو نگه میداره هرزمان دوستم بخواد به کارهای خونه برسه بچه رو یه دوساعت میده مادرشوهرش دربغل. 

همه چی به حفظ حریم و مراعات کردن یا نکردن آدمهابرمیگرده.

برادر خودمم طبقه بالای ماهستن و اصلا مادرم یا من نمیریم خونه شون.مگر اینکه سالی یکبار تولد بچه شون دعوتمون کنن. اگر دعوت نکنن که کلا نمیریم و اونا میان هفته ای یکی دوبار یا هیچی ، میان پایین به ما سر میزنن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم قراره برمو بنظرم مشکلی پیش نیاد اما چطوری اون احترامه و حد رو تونستی پا برجا نگه داری؟

راستش من اخلاق خودم متفاوت تره از خیلی چیزا ناراحت نمیشم مثلا بگن کجا میری میگم بیرون میگن غذا خوردی میگم آره یا من میگم من عادت دارم شبا زود بخوابم همیشه جواب های کلی میدم و ناراحتم نمیشم چون مامان خودمم باشه همینه من برام مهمه که بچه ام تو تنهایی و تو آپارتمان کوچیک بزرگ نشه اینجا میبرمش یکم استراحت میکنم حالا یه ظرف هم شستم برام مهم نیست 

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

اینایی که میگین🙄🙄🙄

انگار فقط دو سه تا آدم  احمق چنین اعتقادی دارند 

عقل خودت چی میگه؟؟؟

اصلا عقل آدم عاقل چی میگه؟؟؟

دختر مگه دیوونه است وسایلش را از خونه ی پدری برداره  ببره خونه ی پدرشوهر 

خوب اگه به زندگی اشتراکی باشه  آدم  خونه ی پدرش هست دیگه

تازه با پدر و مادر خودت راحت تری

هر وقت دختری این کار  را می کنه

تنها احساسی که بهم دست میده این است که تو خونه ی پدرش نون خور اضافه بوده

نگید عاشق بودن که خنده ام می گیره

چطور دو تا عاشق دلباخته که حریم  ندارن؟؟؟

برن دوش بگیرن پدرشوهر و مادرشوهر می فهمن

بوی غذاشون را می فهمن

رفت و آمدهاشون را می فهمن

تنها هدف این بوده که پدر دختر یک نون خور را بیرون کنه

چه مردی است که برای عشقش ارزش قائل نیست مکان شخصی براش بگیره تا حریم داشته باشه

عروسمون طبقه پایین ساختمون ما هست 

هیچ اختلافی نداریم رفت و آمد به اندازه هست و هرکی سرش تو کار خودشه

خوبیش اینه که فسقلیا رو بیشتر میبینیم

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
منم قراره برمو بنظرم مشکلی پیش نیاد اما چطوری اون احترامه و حد رو تونستی پا برجا نگه داری؟

خانواده شوهر منم کلا آدمای محترمی هستن اذیت نمیکنن چیزایی میگن که همه قدیمی ها میگن من و همسرم خیلی چیزت رو اصلا نمیگیم کجا میریم چی خریدیم چی خوردیم کی اومد بپرسن بدون بی احترامی جواب کلی و مبهم میگیم طوری که خودشون دیگه پیگیر نشن من و بچه ام  خیلی اونجا میریم بدون شوهرم اون همش سرکاره ولی من وقتایی که خواهر شوهر و جاری ها میان خیلی کم میریم هفته ای یه بار تا عادت نکنن 

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

مستاجری خیلی بهتر از زندگی با مادرشوهر اینو منی میگم که مامانم ۲۴ سال با مادرشوهر زندگی کرد تازه مام ...

من 8 سال باهاشون نشستم دائم زیر ذره بینشون بودم معذرت میخوام رک میگم تا به حموم رفتنم کار داشتن 

دیگه بقیه موارد که جای خود دارد اعصابم خیلی ضعیف شد آخرشم باعث جداییمون شدن 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بین این همه ناراضی 

من اومدم بگم که از زندگی با خواهر همسرم و مادرهمسرم  خیلی راضی ام خداروشکر ، تو یه آپارتمان تو طبقات و واحد های جدا هستیم ولی 

حس امنیت و آرامش دارم و تو این دوره زمونه که همسایه از همسایه اش خبر نداره من حداقل تنها نیستم و بچه امم هم اینجوری تنها بزرگ نمیشه خودم ودخترم همدم  داریم  

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟