2777
2789
عنوان

خواب عجیبی که دیدم

640 بازدید | 56 پست

لطفا طوری نشه که تاپیک رو قفل کنم .

خوابی که دیدم راجب زمان ظهوره

من یه بار اواخر ۹۹ خواب دیده بودم که بهم گفتن ۱۴۰۳ نشانه در تبریز ک تو سال ۱۴۰۳ هم واقعا اتفاق افتاد

یکی دیگه هم خواب دیدم چند ماه بعد توی سال ۱۴۰۳ 

ک توی خواب یه روزنامه یا آگهی بود که زمان حوادث همراه اسم ثبت شده بود از گذشته تا اینده و من چندتا رو خوندم تا رسیدم به زمان ظهور و تا سال ظهور هم خوندم و اینکه کدوم روز نوشته بود قراره ظهور کنه با یه عدد که یادم نیست مربوط به کدوم  بود ماه یا روز .

و بعد که خوندم همشون پاک شدن و فقط زمان ظهور رو یادم موند🙂 اما نمیدونم خوابم حقیقت داره یا نه

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایک کنید مرا❤️❤️❤️❤️

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

نمی‌دونم چی بگم

کاربر جدید نیستم عضویت قبلیم1402/5/3 خدایا منو به تمام آرزوهام برسون خدا جونم خیلی دوستت دارم می‌دونی من عاشقتم خدا خدا جونم هوامو داشته باش نزار بیفتم دستمو محکم بگیر خدایا دلم شکست حاجتمو ندادی خدا جونم خواهش میکنم حاجتمو بده بیام امضامو عوض کنم بنویسم خدایا ممنون که حاجتمو دادی           ❤️با عشق از طرف:بندت❤️

وقتی میخوابی روحت میره دنیاهای دیگه اصطلاحا برای درک بیشتر میشه گفت تصویر مجازی از اون دنیاست ممکنه روحت هرجا بره اینده گذشته یا زندگی‌ها دیگه اون خواب صرفا تصویر مجازیه 

جالب بود یعنی ما تا اون زمان هستیم

والا من اون زمان فکرکنم نزدیک ۴۰ سالم بشه😅😅

محدثه هستم ۱۸ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری / وزن شروع⁷⁶  وزن فعلی⁷¹ هدف⁶⁸