منم این مدال قدرتمندی رو دارم و با مادرشوهر و خواهرشوهر😒 تو یک ساختمانم
حَسبی اَلله وَ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا جام طلایی دسته منهبا جاری و مادرشوهر تو یه حیاطیم😐😐😐😐😐
اینی که من دیدم جام گوهه چون خودمم با مادرشوهر و جاری تو یه ساختمان هستم💩🤕😐😐😐 اون ۲ جای هم همسایه دیوار به دیوار🤢
قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
اگر میری هزار تومن برای خونشون خرج نکن صبرکن کامل شه بعدش برو
زیاد رفت و امد نکن و از روز اول در خونت رو قفل کن
هیچ وسیله ای نگیر و هیچ وسیله ای هم نده
حَسبی اَلله وَ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم
خوب اگه اینارو بهش بگم و بگه منکه چنتا ماشین سنگین دارم و چنتا ام شریک هستم ربطی به پیری و جوانی من ...
عزیزم ببخشین همسر شما تو سن ۳۲ سالگی اینهمه ثروت از کجا آورده؟چندتا ماشین سنگین و خونه چهارواحده و چندتا شراکت تو این سن چطوری بدست آورده ؟ شاید سهم پدریشون هست وگرنه چرا باید شوهرت اینهمه بهشون سرویس بده