2777
2789
عزیزم حرفهایی که به این کاربر عزیز گفتی خیلی درسته.منم داشتم حرفاشو میخوندم تو دلم میگفتم وای خدا مگ ...

دقیقا 

برای ما هم همین طور شد ...

مثلا باغ داشتیم کلید دستشون بود هر وقت دوست داشتن می رفتن و.. منم کاری نداشتم بعد فروش که متوحه شدن قیامت کردن گفتن باغ مال ما بوده چزا بدون اطلاع فروختید !!!!!

و خییلی چیزای دیگه ..

نمیتونم برم مستاجریمگر اینکه این پسر خوب و رد کنم به خاطر خونه

نذار نا امیدت کنن دیگران. هر زندگی یه جور سختی داره. اگه آدم خوبیه وکنارش خوشبخت هستی ،آستانه تحملت رو بیشتر کن وبساز باشرایطش. مهم اخلاق وشعور  همسرت. خدا نکنه گیر آدم نفهم بیفتی ،دیگه تو قصر هم باشی بد بختی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته ۹ ۱۰ سال زندگی کردم 

شکر خدا ۳ ساله اومدم خونه خودم.

سختی داشته ولی اگه مستاجر بودم عمرا صابخونه میشدم

سلام نی نی سایتی های عزیز و نی نی یار من برای مخارج زندگی نماز و قرآن با هزینه کم برا امواتتون میخونم خیلی دوست داشتم روزه هم بگیرم ولی بخاطر بیماری که دارم نمیشه .اگه مشکلی با امضا و کارم دارید تو را به خدا گزارش نزنید ساده از کنارش رد بشید ولی اگه میخایید نماز و قرآن میتی رو به من بسپارید خیالتون راحت باشه من از خدا میترسم سو استفاده نمیکنم که گناهش بیفته رو گردنم

منم با خانواده شوهرم تو یه ساختمونم از روز اول مجبورم کردن شام و ناهار برم پایین الان اگه یه روز بخوام تو خونه خودم باشم راحت باشم ناراحت میشن که چرا نیومدی از وقتی پسرم بدنیا امده وضع بدترم شده

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
ربطی به محل نداره خواهرت بیاد خونتون میفهمن کم بیاد میگن کم اومد زیاد بیاد میگن پسرمون کار میکنه میو ...

آخ گل گفتی ده سال اسیر مادرشوهر و دختراش بودم تازه ازمن حساب میبردن ،،،به همه چیزم کارداشتن کی اومد کی رفت ،دعواشون شد، پسرم دیر اومد، کی رفتن حموم ، زنش غذا نپخت، ماشینش دم دره ، واسع ما غذا نیاورد

خداروشکر ده روزه جداشدم ازشون راحت شدم

گناه من سادگی بود .

فقط اون کاربر که شوهرش ماشین سنگین داره خونه ش چند طبقه بود با فامیلا شوهرش زندگی می‌کرد میگه با این ثروتش یک قرون به مادر من واسه دکتر رفتن کمک نمی کنه چه شوهر پستی داره حالا مادرزن وظیفه ش نیس ولی تو که خرج چندتا خانواده رو میدی فکر کن این بنده خدا رو داری صدقه میدی براش مرتیکه لاشی معتاد

چرا ناراحت باشم ؟! من دلم خیلی پاک و صاف هست و اینکه خداروشکر وضع مالی شوهرم خوبه و خوشحالم از اینکه ...

تو چقدر آدم انسان و خوبی هستی عزیزم امیدوارم خدا بهترین ها رو نصیب ات کنه خوشحال ام همچین آدم هایی هم وجود دارن 

بچه ام دارم ولی خوب عزیزم میگی چیکار کنم بنظرت به شوهرم چی بگم بگم خواهر اشو اینارو کرایه بگیره یا ح ...

عزمزم زندگیتو بکن.تحت تاثیر حرفای دیگران نباش.

شرایط شما فرق داره.راضی هستین که خدارو شکر. الکی دعوا واوقات تلخی ننداز وسط زندگیت. 

والا گل راضی....بلبل راضی....دیگران ناراضی. 

عزیزم منم تو یه ساختمونم. اول از همه رفت و آمدت رو کنترل کن. هر روز و به هر بهانه ای نرو خونشون. من ...

عزیزم 

باورت میشه من پدرشوهرم فضوله ؟!!! و ترس من اون شده 

اما خیلی دوس دارم یجور سیاست بطور کلی یادبگیرم که چه رفتاری نشون بدم که شرایط ب نفع من بشه

(لایک  نفرمایید)       گفتند که او عاشق گیسوی کمنداست/موهای من از عصر همان روز ،بلند است
فعلا جام طلایی دسته منهبا جاری و مادرشوهر تو یه حیاطیم😐😐😐😐😐

یا ابوالفضل 

حق یارت

حَسبی اَلله وَ‌ نِعمَ الوَکیل ☘️💚خدایا بزرگترین آرزوم سلامتی خودم بچه هام و خانوادمه،شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی و ندادی.ممنونم که هستی و بهم توفیق بندگی دادی کمکم کن نمازام رو بهتر بخونم،حسادت نکنم،بیشتر مواظب بچه هام باشم و در کل آدم بهتری باشم