2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من توی یه ساختمونم ولی مثل همسایه ایم شاید یک یادوهفته بشه همو نبینیم

ماهم همین طور بودیم 

نزدیک شش هفت سال تو یه ساختمون با مادرشوهرم و جاریم بودیم تازه سه هفته هست اسباب کشی کردیم موقع اسباب کشی هم جاریم هم مادرشوهرم گریه کردن 🥲

باهم الحمدالله خداروشکر خوب بودیم مهمونی اینا باهم میرفتیم اما تو روزای معمولی شاید ده روز اینا همو نمی‌دیدیم 

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
چرا ناراحت باشم ؟! من دلم خیلی پاک و صاف هست و اینکه خداروشکر وضع مالی شوهرم خوبه و خوشحالم از اینکه ...

ای جانم چه با درک و شعور لذت بردم حقیقتا

اینکه با نظرم مخالفید و ریپ نمیکنید نشانه ی شخصیت شماست 🌿
دقیقا همین آزاری هم نرسونن باز اون زندگی مستقل و پرایوت رو نداری

من حدود۱۱ساله اینجام ولی یکساله باشوهرم دارم حرف میزنم میگم بریم یه بارقبول میکنه یه بارپشیمون میشه امیدوارم راضی بشه وماهم راحت وبی دغدغه زندگیمونوبکنیم

والا آزارهم دارن همه مشکلاتشون رو دوش ماست بااینکه ازحد هم گذشته ولی به خاطر خدا کوتاهی نکردم خانواده خودمم مدام بهم میگن خوبی کن جوابشومیگیری 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

دیگه یکی از شرط های اصلی ازدواج دور بودن از دو خانواده هست پسری که توانایی مستأجری تو یک خونه متوسط نداره پس یعنی موقع ازدواجش نیست فعلا 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

همسر شما دچار اختلال پدر خواندگی هست !!!!!!در واقع شما عملا صاحب هیچ چیز نیستید دوست عزیز !!!!همسر ...

عزیزم حرفهایی که به این کاربر عزیز گفتی خیلی درسته.

منم داشتم حرفاشو میخوندم تو دلم میگفتم وای خدا 

مگه اینا رو میشه بعدا جمعشون کرد!!

ولی یه چیزی رو که می‌دونم این مدل آدمها و مردها تا خودشون نخوان و متوجه نشن همسر کار زیادی برای تغییرشون نمیتونه بکنه.

خیلی به تدریج و کم کم باید اعمال نفوذ بکنه وگرنه با واکنش شدید شوهرش روبرو میشه.

اینطور مردها معمولا در اثر یک اتفاق یه دفعه سرشون به سنگ میخوره و متوجه میشن ولی معمولا دیره دیگه.

حرفات خیلی درست بود.

@mj_sa

عزیزم منم الان ۱۰ ساله با خانواده همسرم توی یه ساختمونیم.  با اینکه دو تا واحد کاملا مستقل هستیم و اونها هم واقعا آدمای خوبی هستن برگردم عقب هرگز چنین اشتباهی نمیکنم. چون اگه تو یه ساختمون باشی دیگه چیزی به نام حریم خصوصی معنایی نداره توی زندگیت. و همه زندگیتون هم پهنه همیشه وسط زندگی اونها. و خواه ناخواه یکجا بودن ایجاب میکنه مسئولیت بیشتری در قبال اونها داشته باشی

سلااااامبه من ک با مادر شوهر تو یک ساختمونم. نصیحت کنید که چیکار کنم. احترامم حفظ شه و حد ها مشخص با ...

عزیزم منم تو یه ساختمونم. اول از همه رفت و آمدت رو کنترل کن. هر روز و به هر بهانه ای نرو خونشون.  من همسرم هر روز میره نیم ساعتی بهشون سر میزنه ولی خودم چند روز یکبار میرم یه چایی میخورم سر میزنم میام. تا دعوت نکنن نمیریم برای غذا و تا دعوت نکنم هم نمیان. اگه بچه دارین رفت و آمد اونم کنترل کنین تا هر لحظه و هروقت نره مزاحمشون بشه و اذیت بشن. بزرگترین توصیه م اینه که هیچوقت نخواه باهاشون صمیمی بشی و مثل دخترشون باشی. چون فقط باعث میشه کلی قصه درست بشه و بی ارزش بشی. همیشه سعی کن فقط یه عروس خوب باشی نه بیشتر

دیگه قبول کردی ... اما تو شرایط مشابه ۹۹ درصد پشیمانی پشت این رفتارهاست چون هنوز شما اولویت این آدم ...

عزیزم یه درصد فکر کن برداشتتون اشتباه باشه و فقط با این حرفاتون ته دل این خانم رو خالی کنی و آتیش تو زندگیش بیافته. 

اونوقت زبونم لال،خدای نکرده کارمای این آتیش می‌افته به زندگیت...

اگر تا ابد هوای دیدنت نیفتد از سرم چه کنم؟!