2777
2789
عنوان

حس میکنم خانوادم دارن بی توجهی میکنن نسبت به قبولیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 128 پست
آره کارنامه ات رو خودش تحلیل هم میکنه حتیبه نظرم ماز رو ثبت نام کن خیالت رو راحت کنفقط حواست باشه صر ...

یعنی از قلمچی بهتره؟

مرسی ک انقدر خوب راهنمایی کردی منو

من برای مشاور چ غلطی کنم🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت شدی چون خودت پزشکی نیاووردی رفتی پرستاری درسته؟

نه 

ذوق موندگار نیست 

مقابل هر رشته ای 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

یعنی از قلمچی بهتره؟مرسی ک انقدر خوب راهنمایی کردی منومن برای مشاور چ غلطی کنم🥲

آره خیلی

خواهش میکنم انشالله که اثر بخش باشه

شما که تجربه مشاور داشتی یه برنامه ریزی و راهنمایی هست کارشون، و اینکه ماز خودش یه برنامه کلی داره یعنی به نظرم بدون مشاور هم میشه پیش ببری

البته بنده هم خوشحال میشم اگر سوالی داشتی و نیاز به راهنمایی داشتی هر کمکی از دستم بر بیاد انجام بدم🌱

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

آره خیلیخواهش میکنم انشالله که اثر بخش باشهشما که تجربه مشاور داشتی یه برنامه ریزی و راهنمایی هست کا ...

خب ماز از مهر شروع کرده

من نیاز به مشاور دارم با این هدف و شرایطم میدونید چی میگم

شما مشاور خوب سراغ دارید؟

به من معرفی کردن مظفر نادری از راه کنکور 

خب ماز از مهر شروع کردهمن نیاز به مشاور دارم با این هدف و شرایطم میدونید چی میگمشما مشاور خوب سراغ د ...

بله متوجهم

نه راستش تحقیقی نکردم و نمیتونم راهنمایی کنم در این مورد

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

تف ناامید شدمواقعا؟خب حداقل رتبه ام ۱۰۰۰ و خورده بشه نمیشه؟

ببین من خودم دو روزه شروع کردم از سوال اینکه میشه یا نمیشه بذم میاد خیلی من 22 سالمه دلیل اینکه تو این سن دارم کنکور میدم نخوندنه دو بار تا حالا تو کنکور شرکت کردم هر دو بارم کلا نخوندم همین جوری رفتم سر جلسه

دلیل این حرفام اینه که میخوام بهت بگم بس کن سوال از الان بخونم میشه؟ که چی واقعا تو هفته ی دیگه امتحان از سه فصل زیست داشته باشی بخونی نمیتونی 20 بگیری؟ معلومه که میشه ایناییم که میگن نه چرت میگه تو بخون تست بزن زیاد تست بزن اگه نشد بیا هر چی میخوای به من بگو تو اصن بگو زیر هزار میشه؟ من میگم از الان زیر 500م میشه فقط بخون با استادی که دوست داری بخون با همون منبعی که داری بخون با سوالای موسسات بخون رایگان هست داخل تل فقط شروع کن اگر بخونی میشه اگرم هی بیای بپرسی از الان میشه به جای خوندن نه نمیشه حتی 30 هزارم نمیاری اینطوری 

نمیدونم چی بنویسم والا.....