2777
2789
این دل پاکی نیست خانواده شوهرتم دلت و پاک نمی دونن...به حساب وظیفه و چیز دیگه گذاشتن حتما سنت پایین ...

اتفاقا عین خانومی و دلپاکیه چون تو این دوره زمونه کمن خانومایی ک اینقد دلشون بزرگ باشه

فکر میکنی هدر میرهانشالا خوب باشن برات وگرنه متوجه میشی در یک زندان دایمی هستی و زندگی مشترک هیچ معن ...

عجب حرفایی میزنی آفرین دل ادم خنک میشه تازه ادم میفهمه جقدر با خودش زجر داده و لذت زندگیو از خودش گرفته😔

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ساده نباشی یهو صبح پاشی شروع کنی گیر دادن که خواهرات باید برن تو زمان دک کردنسونو حداقل تا یک سال با ...

موافقم

بنظرم اول با مفت خوری و سرخونه بودن دامادبشون شروع کنه

ولی با مادرش کاری نداشته باشه و سعی کنه در رفتار و به تظاهر هوای مادره رو داشته باشه 

یا صندوق خانگی مبلغ بالا عضو بشه

مدل ماشینشو بگه عوض کنه

برا خونواده خودش هدیه های خوب بخره

بالاخره از این زندگی حق داره

موافقمبنظرم اول با مفت خوری و سرخونه بودن دامادبشون شروع کنهولی با مادرش کاری نداشته باشه و سعی کنه ...

اره اگه خانم عاقل وصبور باشه وفعلا واکنشی نشون نده واروم اروم با پنبه سر ببره برده

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

وای ببین اصلا نباید با مادرشوهر تو یه ساختمون زندگی کرد

حتی اگه اون خونه از طلا ساخته شده بود

من خودم ۴ سال با اونا زندگی کردم همه پولامونو گرفتن یه ابم روش

دیشبم دعوا که از خونه پاشید برید

مام امروز دنبال خونه میگردیم که بریم خیلی راحت به قول اون خانومه یه لقمه نون کمتر بخوری بهتر از لقمه نون با منته و دخالت

اره اگه خانم عاقل وصبور باشه وفعلا واکنشی نشون نده واروم اروم با پنبه سر ببره برده

دقیقا

من خیلی حرص خوردم

بیشتر از این زورم میگیره که گفت برا خونواده من یه هزار تومنی خرج نمیکنه

ینی چی

چطور تا الان ساکت مونده بود!!؟؟

دقیقامن خیلی حرص خوردمبیشتر از این زورم میگیره که گفت برا خونواده من یه هزار تومنی خرج نمیکنهینی چیچ ...

بازم دیر نیست فقط لین حرف توذهنشبمونه طلا براخودش پساندازکنه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

من از اونام که عروسم باهام زندگی کنه با دعوت میرم خونه ش و کاری به کارشون ندارم

اما هرگز پیشنهاد نمیدم بیان پیش من زندگی کنن دوست دارم خوش باشن و مستقل 

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

مادرشوهرم اومد تو ساختمون ما. خونه ما بود و شوهرم روش نشد بگه خونه نمیدم. ولی حد و مرز داریم خونه من اصلا نمیاد منم بدون دعوت نمیرم حتی اگه مهمون بیاد. حتی صدای پامو میشنوه بیرون نمیاد بگه کجا میرید. با ما جایی نمیاد. خواهرسوهرامم میان بچه هاشونو نمیفرستن خونه من. شوهرم روز اول سنگاشو باهاشون واکند. ولی با این حال شوهرم منتظره پول دستش بیاد ی خونه بخریم و از اینجا بریم.

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...