2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یه ساختمونم راضیم

خداروشکر ان شاء الله روابط تون پایدار باشه عزیزم 

لاحول ولاقوه الا بالله 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیز م اونا چشم و گوشش رو باز نکردن.فتنه انداختن تو زندگیش. سرمایه وارث پدرشون دست همسر ایشونه. دار ...

اتفاقا منم داشتم پیامهاشونو میخوندم گفتم این خانم داره چه چالشی برا اینیکی درست میکنه ولی کم کم رو کرد که اوناهم دارن سواستفاده میکنن ....حالا بقول شما اگه سرمایه پدریشون دست اون اقاس دیگه قضیه فرق میکنه ومدیون میشن

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

چی بگم رفتم تو فکر واقعا میگم نکنه من اشتباه میکنم

ن عزیزم وقتی کم تو و بچت نمیزاره نظم زندگیت رو بهم نزن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من تو یه ساختمونم ولی راهمون جداس یعنی از اول طی کردیم خودمم اصلا تنها تا حالا نرفتم خونشون شاید سالی دوسه بار دعوت بکنن با همسرم میرم احتمالا ناراحتن ازینکه باهاشون قاطی نشدم ولی حداقل احترامم سرجاش هست 

عزیزم من تا صفحه 8 بیشتر نخوندم اما باید بگم با خانواده همسر حتی داخل یک کوچه هم نباید زندگی کنی چه برسه به اینکه داخل یک ساختمان 

خودم به چشم دیدم که یه مادر شوهر با توپ پر رفت  و به عروسش پرید چون که زنگ زده بود به عروسش برای یه دونه پیاز و عروس پیاز تموم کرده بود و مادر شوهر طلبکار از اینکه چرا نرفتی پیاز بخری برای خودت تا یکی هم بدی من غذا بپزم ،در صورتی که میدونست پسرش با بیرون رفتن خانومشبه شدت مخالف بود