2777
2789
حقوق شوهرم پس انداز میکنم شوهرم با تپسی کار میکنه ماهی 40 تومن حقوق بازنشستگی شو پس انداز میکنم

خب اگه اینجوری راحت زندکی میکنین خوبه دیگه.میشه بپرسم تپسی چطوره؟با ماشین بار پخش میکنن؟مثل پست؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیااااااد خیلی زیااااد ماهم سه نفریم ولی حدودا روزی یه تومن خرج‌خرده‌ریزه‌می شه مخصوصا بعد بچه! واقعا موندم اونایی که ۲۰ تومن ۳۰ تومن حقوق می‌گیرن‌چجوری‌خرج‌خونه‌می‌دن! 

به نظر ۴۰ تومن معقولهاینایی که میگن ۱۰ و۱۵ رو درک نمیکنم واقعابیشتر شعاره!

بنظر منم خیلی دور‌از ذهنه مخصوصا با بچه

یه خانمی بود تو همین تاپیک‌های‌خرج میگفت ماهی ۱۰ کلا هزینه داریم. اول ماه میریم گاوداری روستامون شیر میگیرم پنیر و ماست درست میکنم، چراغ خونه همیشه خاموشه. ماشین لباسشویی دو هفته یک بار، با آرد پفک درست میکنم برای بچه خوراکی نخرم… اینطوری بله شاید بسه