2777
2789

سلام بچه ها،شبتون بخیر

دوستان میشه یکم منو راهنمایی کنید

من نیمسال دومم هیچ اطلاعی ندارم باید چیکار کرد

ازمون زبان کی برگذار میشه ؟چیو باید بخونم براش؟

دانشکده میگه بهتون اطلاع میدیم اما هنوز پرتال ندارم از کجا اطلاع میدن

وای خیلی استرس دارم و گیجم لطفا راهنماییم کنید🥲

دانشجوی پزشکی 🩺📖 اگر توی راه کنکور نیاز به مشورتی داشتی رو کمک من حساب کن ♥️

مگه ازمون زبان میگیرن؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ازمون زبان هفته اول ورود به دانشکده برگزار میشه

منبعش زبان پیش و زبان عمومی۱ هست ولی در کل ارزش خاصی نداره

عضو کانال های تلگرام بشو حتما

پرتال هم باید داشته باشی از الان اصولا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ازمون زبان میگیرن؟

اره یه تعیین سطحه برای زبان عمومی۱ و زبان پیش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

ازمون زبان هفته اول ورود به دانشکده برگزار میشهمنبعش زبان پیش و زبان عمومی۱ هست ولی در کل ارزش خاصی ...

مرسی عزیزم

یعنی من که نیمسال دومم ازمونم همون بهمن ماه برگزار میشه؟

نمیدونم چرا پرتال ندادن فعلا

کانال تلگرام دانشگاه تون رو پیدا کن. از اونجا، کانال رشته ات رو پیدا کن. من همین کار کردم. ب توصیه ی نی نی سایتی. خدا خیرش بده. دبیر کانال رشته م رو پیدا کردم و ازش سوال کردم . گفت منتظر باش

...........

کانال تلگرام دانشگاه تون رو پیدا کن. از اونجا، کانال رشته ات رو پیدا کن. من همین کار کردم. ب توصیه ی ...

مرسی عزیزدلم 😍