2777
2789
چرا ناراحت باشم ؟! من دلم خیلی پاک و صاف هست و اینکه خداروشکر وضع مالی شوهرم خوبه و خوشحالم از اینکه ...

خدا از سرو کولتون پول بریزه دست به سنگ بزنید طلا بشه هیچ کمو کسری نداشتی باشین انشالله موفقیت بچه هاتو ببینی دای های من به ارثی که به خواهراشون رسیده هم کلی کم کردن نصف کردن باز اونم نمیدن بهشون ادمی مثل شما کمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نظرم اینه آدم کلا دور از همه زندگی کنه.نه که شهر دیگه ها.منظورم نزدیک هیچکی هیچ فامیل و دوست و آشنایی نباشه.بشدت به جمله دوری و دوستی معتقدم.من خودم قبلا که مستاجر بودم بابام تو حیاطش کلی زمین خالی بود.حاضر بودم مستاجر باشم ولی نزدیک مامان بابای خودم نباشم.با اینکه هم خانواده خودم هم خانواده همسرم خیلی خوبن و رابطهمون باهم عالیه. حتی رابطه خانواده هامون باهم عالیه .ولی همیشه دوست دارم مرزها مشخص باشه.همیشه میگم شاید خواستم یه چیزی بخرم شاید یه مهمون یواشکی داشته باشم یا هزار تا چیز دیگه که نخوام کسی بدونه.شاید با شوهرم بحثم شد صدامون بالا رفت.و خیلی دلیلای دیگه.

من هیج وقت اینکار و نمیکنم نمیرم کمک کنم کی میخواد مجبورم کنه ؟؟

بستگی به مدل شخصتت داره

من خودم باشم میرم چون نمیتونم ببینم اطرافیانم کاری دارن یا دارن اذیت میشن

البته بجز وقتایی که خودم مریضم یا مشکلی دارم

اونام به این فامیل ما همیشه کمک میکنن نمیشه نادیده گرفت ولی مثلا یه جاری داره که هیچوقت تحت هیچ شرایطی کمک مادرشوهرش نمیده ولی فامیل ما حتی وقتایی که مریضه میره کمک مادرشوهرش. خواهرمم در این شرایط هست و زیاد نمیره طبقه پایین.

خلاصه که سخته تحمل اینجور زندگی، نری یه چی میگن بری یه طوره

عزیزم خوب کاری کردی که راهنمایی ام کردی دستت درد نکنه مرسی واقعا تشکر میکنم ازت لطف کردی الان که فکر ...

ببین اگه توو خرج روزانشونم همسرت میده از در دلسوزی واسه خواهرشوهرات وارد شو. اینکه کاش جای ماهی دادن ماهی گیری یادشون بده. بگو ایشالا صد و بیست سال زنده باشی ولی به این فکر کردی که اگر خدای نکرده ی روزی اتفاقی برات افتادن اینا زندگیشونو چجوری سر کنن؟ اون موقع تو کجایی که بخوای به دادشون برسی؟ از این حرفا دیگه.... 

والا آشنایی سنتی بود اومدن خواستگاری فردا ش مادر شوهرت زنک زد که جواب بگیرنولی در هر موردی دخالت می‌ ...

بخدا بعضیا شانس دارن، الان دو تا جاری دارم اصلا اینارو تحویل نمیگیرن ولی انقد بهشون احترام میزاره این مادرشوهرم ک نگو 

می گُذرانیم جَهانِ گذران را...️ 

بستگی داره واقعا...من ۷ سال با خانواده همسرم زندگی کردم ولی اصلا کاری به کارمون ندارن...البته به اخلاق خودت هم بستگی داره...نه میپرسن کی میاد خونتون نه میپرسن کجا میری؟البته یه سری اخلاقا دارن که ربطی به یجا نسشتن نداره... گاهی میبینی سرم شلوغ بوده دو هفته هم نشده بهشون سر بزنم ولی بنده خداها کاری ندارن