این دل پاکی نیست خانواده شوهرتم دلت و پاک نمی دونن...به حساب وظیفه و چیز دیگه گذاشتن حتما سنت پایین ...
25 سالم هست خوب من نمیتونم بگم چرا چون همسرم خانواده اش هستن و وقتی وضع مالی اش خوبه میگه وظیفه ام هست خانواده امو حمایت کنم اگه گوشت واسه خونه خودمون بگیره واسه خونه مادر اش ام میگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره عزیزم خداروشکر خدا بهمون بیشتر میده من راضی هستم چون مادر شوهر ام اصلاً اذیت ام نمیکنه و کاری بهم نداره و خیلی ام هوامو داره تازه اگه شوهرم یه چیزی بهم بگه میرم پیشش میاد پشت من میگیره شوهرم چیزی میگه و شوهرم فقط حرف مادر اشو گوش میکنه یعنی همه بگن نه مادرش بگه آره همونه
25 سالم هست خوب من نمیتونم بگم چرا چون همسرم خانواده اش هستن و وقتی وضع مالی اش خوبه میگه وظیفه ام ه ...
حدس میزدم . الان حس خوبی داری اما بعد متوجه عمق فاجعه میشی . فکر میکنی همیشه با این کیفیت شوهرت میتونه کار کنه؟؟؟این بلانسبت دوشیدن شوهر شماست . اگه درآمد مستقل داره زود جداش کن اگر به اونا وابسته ست که هیچی . پس خونه ام مال خودشون میدونن.شما حق اظهار نظر نداری تو به خونه پدرسالاری هستی