2777
2789
عنوان

ازمایش ادرار بچه خیلی سحته

101 بازدید | 15 پست

دخترم یسالشه از صبح زود دستم بندشه جیش نمیکنه تا ی لحظه غافل شدم اب بدمش جیش کرد الانم دیگه ازمایشگاه تعطیل میشه گفت تا۱۱ خسته شدم دیگه از زندگی از همه چیز هرماه باید بده با چ سختی هنوز نهارم نپختم

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سال پیش برای دخترم میخواستم آزمایش بگیرم خود آزمایشگاه یه کیسه ادرار که چسب داشت میچسبوندم اونجا ...

دادن بهم ولی بدرد نمیخوره دوتا زدم بهش ادرار در میره

صبح زود بیدارش کن مایعات بهش بده و سریع بخوابونش. وقتی خوابید درست کیسه رو بچسبون. توی خواب تکون نمیخوره و کنده نمیشه. راحت تر میتونی نمونه بگیری

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

منم‌یه بار چنین دردسری داشتم..دیگه  دو ساعتی پوشک‌نکردم شلوارهم‌ پاش نکردم.. فقط همون کیسه ادرار براش چسبوندم.گذاشتم روی تشکچه کوچکش...‌جلو چشمم بازی کنه وآب بخوره وغذا بخوره..تادیدم میخواد ادرارکنه حواسم‌بود کیسه باز نشه دیگه نهایتا موفق شدم‌‌💪وسریع خالی کردم توی ظرف آزمایشگاه

پارسا پسرمامان😍
امروز که گذشت فردا صبح به محض این که بیدار شد ببرش تو حموم پوشکشو باز کن ابو باز کن جیشش میریزه اون ...

امروز هم از ۷ ونیم صبح درگیرش بودم تاالان اخرش نشد بگیرم

منم‌یه بار چنین دردسری داشتم..دیگه دو ساعتی پوشک‌نکردم شلوارهم‌ پاش نکردم.. فقط همون کیسه ادرار برا ...

ن این فضوله کیسه رو میکشه