2777
2789

لطفن تااخر بخونید  🙏🏻❤️‍🩹

بچه ها من ب اولی ها درس میدم

بعد فقط باهاشون مهربونم و ب تک تکشون توجه میکنم ک میگم رفتارم باعث تنفرشون از درس و تحصیل نشه حتی وقتی حوصله ندارم

ولی این باعث شده خیلی خیلی بیان سمتم و ب من بچسبند 

ببخشید نمیخواستم از این واژه استفاده کنم

ولی مثلا رفتم رو ی نیمکت کنار یکی از بچه ها نشستم ببینم طرز نوشتنشو اصلاح کنه دونه دونه سرمیزنم بهشون بااینکه جمیعتسونم بالاست

بعد میبینم دوستش ازاونور اینقددد بوسم کرد گفت تا وقتی زنگ بخوره ولت نمیکنم 😥

یا تا وارد کلاس میشم ده نفر هم زمان بغلم میکنن الان سرما خوردم بدن درد شدیدددد سردرد حالم خیلی بده گلودرد

نمیدونم چیکار کنم هم احترام حفظ شه ناراحت نشن هم اینقدر ب من نزدیک نشن سرماخوردم بخدا

اون باری مریض شدم تا یکماه سرفه میکردم شبا دوساعت میخوابیدم از شدت سرفه خوابم نمیبرد

صب ساعت ۳ صبح از تپش قلب و فشاری ک سرفه رو قلبم گذاشته بود رفتم اورژانس 

خودمم انرژی برام نمیمونه ولی نمیتونم باهاشون جدی باشم دلم نمیاد 

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم ممنون که انقدر خوبی

بهشون بگو اجازه ندارن تا حدی بهت نزدیک بشن مخصوصا کسایی که مریض شدن و باید ماسک بزنن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

با مهربوتی بهشون بگو من سرما خوردم کسی بغلم نکنه بعد براشون توضیح بده که هرکس یه فضای شخصی داره مثلا ما نمیتونیم کسیو بی اجازه بدس کنیم یا کسی مارو بی اجازه بوس کنه ولی یه لخضه ضعف رفتم بذاشون موجودات پاک و با نمک

ایشالا ک خیره

منم ی مدت کمک معلم کلاس اول مدرسه پسرونه بودم چون منم خیلی باهاشون مهربون بودم یا بوسم میکردن یا داعم بغلم میکردن  بیشتر از معلمشون منو دوست داشتن طوری نیست خوب کم کم عادت میکنی 

الهی عزیزم ممنون که انقدر خوبیبهشون بگو اجازه ندارن تا حدی بهت نزدیک بشن مخصوصا کسایی که مریض شدن و ...

فک میکنن باهاشون شوخی میکنم حتی بهم خانم هم نمیگن ب اسم صدا میکنن  انگار ابجی شونم🥹

....

ای جونمممم🥹😍

خیلیییییی زیاد عاشقشون بودم  

من حتی زنگ تفریحم پیششون بودم ی روز ی مامان  یکی از بچها اومد مدرسه اینقدر یکی از بچه ها بهم وابسته بود مامانه فکر کرد من مامانشم😂😂 بعد اومد بهم گفت هی با خودم گفتم بهت نمیخوره ازدواج کرده باشیی  اما خیلی بهت وابسته بود این بچه ها حتی الان ک نمی‌رم مدرسه میرم بهشون سر بزنم باز میان بغلم میکنن