2777
2789
عنوان

اینجا همش میگن تو یه ساختمون بودن با خانواده شوهر کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقدر زیاد جدا شو بابا زندگی مستقلی یه چیز دیگه است

خونه خریدیم ولی چون کار جدید راه انداختیم خونه رو رهن دادیم سرمایمونو گذاشتیم برای کار قسمت نمیشه بلند شیم چندبار هم برای فروش گذاشتیم جای بهتر بگیریم بریم بشینیم فروش نرفته

شاید شوهر تو پول داره خونه بخره

همسر من قبل ازدواج خونه داشت 

دلیلی نداشت با پسری که شرایط مالیش خوب‌ نیست و وابسته به پدر و مادرشه ازدواج‌ کنم

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

برای آدمی مثل من که دوست ندارم بقیه سرشون تو زندگی من باشه رفت و امدم رو چک کنن و انتظار داشته باشن هرروز برای عرض سلام وادب برم خدمتشون مهمون اومد برم کمک مهمون اومد براشون دعوت کنم خونم تو تربیت بچه دخالت کنن منت خونشون بالای سرم باشه قطعا کنسله 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

باشه منم طبقم جدا است از مادر شوهرم ولی هر وقت مراسم دارن خانوما برن بالا اقایون پایین یا مجلسی چیزی ...

خب من هیچ وقت اینو قبول نمیکنم که مهمون بیارن خونه من 

با خواستگارم اتمام حجت کردم 

من طبقه ی بالا بودمویلایی بزرگ بالاشهریه سره تحت این سوالا بودمکجا میریکجا میایچرا زود میریچرا دیر م ...

خب نباید اجازه میدادی 

حتی خواستگار من میگه راه جدا باشه 

خواستگار من میگه همه چی جداست

خداروشکر

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

خوش به حالت من اصلا از خواستگارام راضی نیستم

سرکار و دانشگاه نمیری ؟

به کم قانع نباش 

من از یکی از ملاک هام کوتاه نیومدم 

با همسرمم چند سال دوست بودیم . سنتی ازدواج نکردم

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩