2777
2789
عنوان

اینجا همش میگن تو یه ساختمون بودن با خانواده شوهر کنسله

| مشاهده متن کامل بحث + 509 بازدید | 53 پست
آخه وقتی طبقه ها جداست دیکه با خانواده شوهر نیست که

کاش میشد ویس داد اینجا. نوشتن زیاد خیلی سخت و خسته کنتده است. ببین دوست عزیز، مردها به مادرهاشون خیلی خیلی وابسته ان. مادرها هم به پسرهاشون. تو زبون ممکنه بگن نه. اما وقتی مرتب باهم در تماسن و همه اطلاعات همدیگه رو دارن یعنی وابسته ان. حالا فکر کن اینا رو تو فاصله چند متری هم بذاری. اون احساس استقلال هیچوقت ایجاد نمیشه. مادرشوهرت و کلا خانواده شوهرت در جریان ریزترین و ساده ترین مسائل زندگیت قرار میگیرن. هر رفت و آمدت رو مطلعند. توقع و انتظارشون ازتون بیشتر میشه. و خیلی موارد دیگه. البته آدم با ادم فرق داره. ولی کسی که دوست داره مستقل بشه بهتره با خانواده همسرش زندگی نکنه.

سرکار و دانشگاه نمیری ؟به کم قانع نباش من از یکی از ملاک هام کوتاه نیومدم با همسرمم چند سال دوست بود ...

دانشگاه میرم 

من به ملاک هام نرسیدم 

منم با این خواستگارم یکساله در ارتباطیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکار و دانشگاه نمیری ؟به کم قانع نباش من از یکی از ملاک هام کوتاه نیومدم با همسرمم چند سال دوست بود ...

دانشگاه میرم 

من به ملاک هام نرسیدم 

منم با این خواستگارم یکساله در ارتباطیم 

کاش میشد ویس داد اینجا. نوشتن زیاد خیلی سخت و خسته کنتده است. ببین دوست عزیز، مردها به مادرهاشون خیل ...

اره بهتره ولی چاره چیه وقتی پول نداره خونه بخره 

پسر وابسته به مادر کنسله رد کردم 

این اونجور نیست 

اره بهتره ولی چاره چیه وقتی پول نداره خونه بخره پسر وابسته به مادر کنسله رد کردم این اونجور نیست

خب خیلی ها اوایل ازدواج مدتی با خانواده امسر زندگی میکنن. اما این مدت نباید خیلی طولانی باشه و همیشه همسرت به فکر تهیه خونه جدا باشه. این پیشنهاد من به عنوان یک ادم متاهل. 

باید بتونه درامدش رو بیشتر کنه تا بتونه خونه بخره

دیگه سختیش رو قراره شما بکشی نه من. فقط اگاه باش نسبت به موضوع که بعدا تو زندگیت نگی ای کاش میدونستم. فک کن الان چند سال از ازدواجت گذشته و به حرف های ما رسیدی چه تصمیمی میخوای بگیری. این میشه اینده نگری

خب نباید اجازه میدادی حتی خواستگار من میگه راه جدا باشه

راه رفت و آمد جدا باشه

از پنجره نمیتونن سر بیرون کنن ببینن

من هیچی نمیگفتم همین که صدای در پارکینگ میومد

سر مادرشوهرم بیرون میومد کجا میرید؟

اجازه دادن و ندادن ندارن

خودشون کله میکنن میکنن تو زندگی ت

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK