آخه وقتی طبقه ها جداست دیکه با خانواده شوهر نیست که
کاش میشد ویس داد اینجا. نوشتن زیاد خیلی سخت و خسته کنتده است. ببین دوست عزیز، مردها به مادرهاشون خیلی خیلی وابسته ان. مادرها هم به پسرهاشون. تو زبون ممکنه بگن نه. اما وقتی مرتب باهم در تماسن و همه اطلاعات همدیگه رو دارن یعنی وابسته ان. حالا فکر کن اینا رو تو فاصله چند متری هم بذاری. اون احساس استقلال هیچوقت ایجاد نمیشه. مادرشوهرت و کلا خانواده شوهرت در جریان ریزترین و ساده ترین مسائل زندگیت قرار میگیرن. هر رفت و آمدت رو مطلعند. توقع و انتظارشون ازتون بیشتر میشه. و خیلی موارد دیگه. البته آدم با ادم فرق داره. ولی کسی که دوست داره مستقل بشه بهتره با خانواده همسرش زندگی نکنه.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره بهتره ولی چاره چیه وقتی پول نداره خونه بخره پسر وابسته به مادر کنسله رد کردم این اونجور نیست
خب خیلی ها اوایل ازدواج مدتی با خانواده امسر زندگی میکنن. اما این مدت نباید خیلی طولانی باشه و همیشه همسرت به فکر تهیه خونه جدا باشه. این پیشنهاد من به عنوان یک ادم متاهل.
دیگه سختیش رو قراره شما بکشی نه من. فقط اگاه باش نسبت به موضوع که بعدا تو زندگیت نگی ای کاش میدونستم. فک کن الان چند سال از ازدواجت گذشته و به حرف های ما رسیدی چه تصمیمی میخوای بگیری. این میشه اینده نگری