2777
2789
عنوان

اون تاپیک که گفت شوهرش بو میده دقیقا مثل بابای من

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 62 پست
مامانت تنبله عزیزم دلت بحال بابات بسوزه چون مادرت باید برای بابات لباسشو بشوره تشکشو بشوره اون عرق ز ...

نه لباساش میشوره هر روز بازم کثیف میشه چون دیر به دیر حموم میره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من مردای خانوادم اینقدر تمیز همیشه اتو کشیده ادکلن زده کت شلوار و لباس خوب شوهرم کثیف از بابای ...

وای چه سخت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

مامانت واکنشی نداره؟بابات ازش حرف شنوی نداره ؟که مادرت مجبورش کنه تغییر کنه

نه دیگ پیر شدن عادت کردن

ی چیزایی اینجا می بینم مغزم سوت میکشه که بین عرق بابا و شوهر فرق میزازن همه شوهر ستیز😂😂😂😂😂

بوی عرق که کلا حال بهم زنه 😵‍💫😵‍💫🤢اما کاش میشد یبار دیگه بوی تن پدرمو مث زمانی که میبوسیدمش استشمام میکردم.

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
بوی عرق که کلا حال بهم زنه 😵‍💫😵‍💫🤢اما کاش میشد یبار دیگه بوی تن پدرمو مث زمانی که میبوسیدمش است ...

ما رابطه صمیمی نداریم اصلا با هم حرف نمیزنیم

نه دیگ پیر شدن عادت کردن

عزیزم ب نظرم این بحث درستی نیست که شما باز کردید پدر حرمت داره ..بازم خود دانی 

خـبـر آمـد خبـری نیـست…هنـوز از غـم دوری دلـدار بـسـوز…بـایـد ایـن جـمعه بیایـد، بایـد!مـن دگـر خسـته شـدم از شـایـداللهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج
آره عرق عرقه فوت شدن عزیزم؟

اره یازده ساله

میدونی چرا پاهاش بو میده چون از صبح بخاطر اینکه شما دستتون جلو کسی دراز نشه و خوش باشید در حد توانش ...

خب دستش درد نکنه خسته نباشه ولی دیگه بهداشت و در حد معمول هرکسی باید رعایت کنه.  اونم برمیگرده به تربیت و فرهنگ خانواده

شوهر من راننده ماشین سنگینه از سرکار میاد خودش میدونه پاهاش کثیفه بدنش کثیفه مستقیم میره سرویس پاهاشو میشوره یا دوش میگیره

بابای من موقعی که سرکار میرفت معلم مدرسه بود مرتب پای تخته بود و سوال جواب مینوشت خیلی عرق میکرد و تمام لباسش پر گچ میشد.   هرروز دوش میگرفت

عموم شغلش آزاد بود مغازه داشت یادمه یه روز خونشون بودم دختر عموم توی حموم بود عموم اومد سلام علیک کردیم رفت توی دستشویی دوش گرفت!

ما رابطه صمیمی نداریم اصلا با هم حرف نمیزنیم

چقد واقعا من حسرت میخورم پس چرا خدا نزاشت من بیشتر در کنار پدرم باشم منکه دوسش داشتم منکه توی عمرم یبار حتی از روی خشم حتی نگاش نکردم🙁🙁

عزیزممم خدا رحمتشون کنه

ممنونم خدا رحمت کنه همه اسیران خاک و