همیشه پاهاش بو میده اصلا تا حالا ندیدم از سر کار که اومد پاهاشو بشوره با همون جورابا و لباسای کثیف جلو تلوزیون دراز میکشه رخت خوابش بوی بدی میده ولی مامانم کنارش میشه با لذت چایی و غذا میخوره🤢
من داداش ندارم همیشه فک میکنم همه مردا اینطوری هستن
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
بعلی اخلاقا دیگه در طرف نهادینه شده تا الان چیزی نگو اعصاب خودت خورد میشه تا میتونی نزدیکش نشو موقعی ...
خیلی وقت ازشون فاصله گرفتم
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
مامانت تنبله عزیزم دلت بحال بابات بسوزه چون مادرت باید برای بابات لباسشو بشوره تشکشو بشوره اون عرق زحمت کشیدی هست برای تو خواهر برادرات زشته این طور نگو ب مادرتم بگو تند تند لباس براش بشور اتو کن بفرست حموم مرداد بچن باید یکی سیخشون کنه حرکت کنن
میدونی چرا پاهاش بو میده چون از صبح بخاطر اینکه شما دستتون جلو کسی دراز نشه و خوش باشید در حد توانش ...
ولی یه داماد میخواد از همه لحاظ عالی
یه خواستگار بنا داشتم ردش کرد گفت مثل خودم کثیف
اگه حرف نزنی نمیگن لالی