2777
2789
عنوان

اون تاپیک که گفت شوهرش بو میده دقیقا مثل بابای من

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 62 پست
دنا لر کجایی منم لرم

خوزستان و چهارمحال

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعلی اخلاقا دیگه در طرف نهادینه شده تا الان چیزی نگو اعصاب خودت خورد میشه تا میتونی نزدیکش نشو موقعی ...

خیلی وقت ازشون فاصله گرفتم 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

😂😂😂😂بعد فکر کن واسشون مهمونم بیاد

باید ماسک بزنن بیهوش نشن

هان ای عقاب عشق ، از پشت قله های مه آلود دور دست ، پرواز کن به دشت غم اگیز عمر من ، آنجا ببر مرا که شرابم نمیبرد .....

میدونی چرا پاهاش بو میده چون از صبح بخاطر اینکه شما دستتون جلو کسی دراز نشه و خوش باشید در حد توانش زحمت میکشه، 

اینجا جای این حرف نبود لطفا بزرگ بشید... 

به خود بابا بگید حتما رعایت میکنه

😂😂😂😂بعد فکر کن واسشون مهمونم بیاد

از بوی بد سرم درد میگیره

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کنارشون نمیشینمسر سفره هم با همون جورابای کثیف میومد موقع غذا خوردن بوی پا میومد دیگه خودم جدا غذا م ...

حالا من مردای خانوادم اینقدر تمیز همیشه اتو کشیده ادکلن زده کت شلوار و لباس خوب شوهرم کثیف از بابای شما بدتر

مامانت تنبله عزیزم دلت بحال بابات بسوزه چون مادرت باید برای بابات لباسشو بشوره تشکشو بشوره اون عرق زحمت کشیدی هست برای تو خواهر برادرات زشته این طور نگو ب مادرتم بگو تند تند لباس براش بشور اتو کن بفرست حموم مرداد بچن باید یکی سیخشون کنه حرکت کنن

میدونی چرا پاهاش بو میده چون از صبح بخاطر اینکه شما دستتون جلو کسی دراز نشه و خوش باشید در حد توانش ...

ولی یه داماد میخواد از همه لحاظ عالی 

یه خواستگار بنا داشتم ردش کرد گفت مثل خودم کثیف

اگه حرف نزنی نمیگن لالی

یکی از دلایل بوی بد پا جوراب نایلونی و  و کفشی پلاستیکیه 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم