همیشه پاهاش بو میده اصلا تا حالا ندیدم از سر کار که اومد پاهاشو بشوره با همون جورابا و لباسای کثیف جلو تلوزیون دراز میکشه رخت خوابش بوی بدی میده ولی مامانم کنارش میشه با لذت چایی و غذا میخوره🤢
من داداش ندارم همیشه فک میکنم همه مردا اینطوری هستن
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
دوست عزیز اینجا کسی بحث فلسفی نمیکنه اینجا یه سایت عمومی اکثر خانوما میان برای درددل چون شناختی از ه ...
فک کنم معلم دینی هست
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
یه سایت زنانه هم برا درد دل کردن نیست همه جا مردا هستن