2777
2789
عنوان

وظیفه نیست از سر دوست داشتنه

184 بازدید | 40 پست

ی سری ها دیدم میگن بابام باید برام فلان چیزو بخره من بچشم فلان کار رو بکنه برام چون من بچشم  بله شما تا 18 سال سن مادر و پدر حق دارن تمام نیاز هاتو البته درصورت لزوم و توانییش رو داشته باشن اما بعدش اصلا وظیفشون نیست که انجام بدن که شما فقط بخوری و بخوابی زبونت هم دراز بشه بعد ی کاری هم نکنن قهر کنی 

سن ۱۸ رو کی تعیین کرده ؟! پدر و مادری که بچه ۱۸ ساله رو برای کار آماده نکرده و هنوز داره درس می خونه نمی تونه تو ۱۸ سالگی از لحاظ مالی رهاش کنه 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا قبلشم پدر و مادر وظیفه ای خارج از عرف ندارن.... وظیفه ی اصلی پدر و مادر تامین مایحتاج اولیه ی زندگیه یعنی خوراک پوشاک مسکن و حالا اموزش و مدرسه و این ها... این که یسریا توقع دارن طرف برای بچش اتاق جداگانه و شخصی بده و ماشین کنترلی و موتور شارژی و کلاس پیانو.... این ببخشیدا دیگه حرف مفته . 

سن ۱۸ رو کی تعیین کرده ؟! پدر و مادری که بچه ۱۸ ساله رو برای کار آماده نکرده و هنوز داره درس می خونه ...

عمه من تعیین کرده خوبه بعدش میره دانشگاه از اونجا فرم میده برای کارای دانشجویی زیادم ریخته از مشاور گرفته تا مدرس کار تو مغازه و اداره و ...

سن ۱۸ رو کی تعیین کرده ؟! پدر و مادری که بچه ۱۸ ساله رو برای کار آماده نکرده و هنوز داره درس می خونه ...

نکته ی خوبیه ولی بایدددد این توی دستور کار همه باشه که بچه از ۱۸ سالگی باید کار کنه و باید بتونه که کار کنه حالا انتخاب باخودشو خانوادش ولی امادگیشو داشته باشه

والا قبلشم پدر و مادر وظیفه ای خارج از عرف ندارن.... وظیفه ی اصلی پدر و مادر تامین مایحتاج اولیه ی ز ...

دقیقا مدرسه خوب باشه پولشو میدن لباس میخرن برات غذای خوب میدن بهت تو خونشونی بالاخره یا با ماشین یا موتورشون میری  همه اینا رو استفاده کردی و میکنی دیگه مثلا زشته بیست و اندیت باشه بگی بابا برام فلان چیزو بخر دیگه ته پروویی هست 10 درصد 20 درصدشو کمکت میکنن نه همش!!

و اگه اینجوریه انتخابای بچه بعد ۱۸ سالگی هیچ ربطی به پدر و مادر نداره با هر کی خواست باشه هر جور خواست زندگی کنه 

من اصلا به این مزخرفات باور ندارم بچه بر استس شخصیت و شرایطش تا زمانی کا به پدر و مادر احتیاج داره و تا زمانی که پدر و مادر توان دارنن باید کمک کنن حتی شده تو نگه داری نوه و از نظر مالی هر چی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
وظیفه نیست اصلا همین که تو خونشون هم هستی لطف میکنن همون پول آب و غذاتو میدن ی سرپناه داری میشه خودش ...

من به خواست خودم بدنیا نیومدم که پول واب وبرق دادن اونابرای من لطف باشه پس من لطف کردم درحق اونا که بدنیا اومدم وبچه ی اونا شدم این کمکی که میگم دوطرفه هس بجاش مریض هم بشن مامیبریم دکتر وهرکاری ک ازدستمون برمیاد

نکته ی خوبیه ولی بایدددد این توی دستور کار همه باشه که بچه از ۱۸ سالگی باید کار کنه و باید بتونه که ...

اصلا یه انسان ۱۸ ساله این تواناییو نداره و اگه قراره مستقل باشه تصمیم ازدواجو سبک زندگیو بقیه چیزاشم پس مستقل باشه !!میشه آخه؟!!! آسیب جدی می خوره

عمه من تعیین کرده خوبه بعدش میره دانشگاه از اونجا فرم میده برای کارای دانشجویی زیادم ریخته از مشاور ...

شعار های تو خالی و بدون فکر و حرف های سطحی با ادبیات بد

دقیقا مدرسه خوب باشه پولشو میدن لباس میخرن برات غذای خوب میدن بهت تو خونشونی بالاخره یا با ماشین یا ...

البته در مورد دختر یکم قضیه متفاوته . بهتره که دختر خودش  بقول خودمون دست و پاشو جمع کنه و احتیاجاتش رو محدود و در حد اصلیات بذاره و به توان خانوادش توجه کنه بخصوص اگر سرکار نمیره! اما پسر دیگه ببخشید برو گمشو کار کن حالا ۱۸ سالته برو شاگردی مکانیکی ای ور دست سوپر مارکتی ای چیزی شو! تحصیلات داریم برو سر کار