2777
2789
عنوان

ایقد بدم میاد یکی بهم میگه خوشبحالت

| مشاهده متن کامل بحث + 822 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ک خوشت نمیاد و نگه

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

وای وای یکی از فامیلا ما همینه یعنی به مگس هم میگه خوش به حالت به همه چی حسودی میکنه 

هرررویو میبینه ندیده نشناخته فقط میگه خوش به حال این خوش به حال اون بهش بگی رفتم دسشویی هم میگه خوش به حالت 

صمیمی ترین رفیقمه وقتی نمی‌رسم پیام هاشو جواب بدم می‌پرسه کجایی یا میگه بریم بیرونی جایی محور میشم ب ...

بگو دستم بند بود ، شرایط نداشتم نتونستم بیام سر گوشی

کم کم اطرافیانتو عادت بده که همه زندگی و هرکاری کردیو قرار نیست واسشون توضیح بدی 

حتی صمیمی ترین دوستت 

عاشق خوابم 🦥💜

صمیمی ترین رفیقمه وقتی نمی‌رسم پیام هاشو جواب بدم می‌پرسه کجایی یا میگه بریم بیرونی جایی محور میشم ب ...

یه جور دیگه بپیچونش نیازی نیست واقعیتو بگی 

نه فقط به دوستت به همه آدمای اطرافت

خوشیاتونو هیچ وقت برای هیچکس نگید