2777
2789
عنوان

وظیفه نیست از سر دوست داشتنه

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 40 پست
من به خواست خودم بدنیا نیومدم که پول واب وبرق دادن اونابرای من لطف باشه پس من لطف کردم درحق اونا که ...

من برای بعد از 19 20 سالگی میگم بله اونم شما جبرانی در قبال کار های کودکیه وظیفت نیست ولی خب کمک به والدین خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمه من تعیین کرده خوبه بعدش میره دانشگاه از اونجا فرم میده برای کارای دانشجویی زیادم ریخته از مشاور ...

جهیزه ات هم پس خودت بخر ماشین هزینه دانشگاهت لباست اگه واقعا الان مستقل بودی اینارو نمی گفتی قشنگگگ از شکم سیری یا خامی حرف میزنی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
و اگه اینجوریه انتخابای بچه بعد ۱۸ سالگی هیچ ربطی به پدر و مادر نداره با هر کی خواست باشه هر جور خوا ...

اگر اینجوری باشه تا اخر عمر پدر و مادر پولشو بدن بجه هم چیزی جززززز  چشم و خدمت به پدر و مادر نگه!

قبول دارم 

اینطوری بچه‌ها تا سنهای بالا هنوز بیکار نیستن ویه مهارتی برای درآمدزایی یاد گرفتن درکنار درسشون

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

تو فک کن ی درصد مامان باباش مردن چی کنه طرف از کجا پول در بیاره؟!!

من دقیقا مامان بابام مردن تو بچگی از اموال و ارثشون بهم رسید بعد مرگ هم باز ما مسئولیم برای بچه هامون و بلید یچبزی براشون بزاریم

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اگر اینجوری باشه تا اخر عمر پدر و مادر پولشو بدن بجه هم چیزی جززززز چشم و خدمت به پدر و مادر نگه!

اگه دارن باید بدن بچه هم وظیفش احترام گذاشتن و قدردانی و پس دادن محبته وظیفش

کسی نمیگه نکنن یا ندن میگیم اگر کاری هم میکنم از لطفته طلب کار نباشیم ازشون

ببین اگه دارن وظیفشونه و منت هم نباید بزارن بله وقتی ندارن نباید طلب کار باشیم و باید درک کنیم

بستگی داره. کسی ک بچه میاره وظیفشه خوراک و پوشاک و محل زندگی درحد معقول برای بچه اش فراهم کنه . از یه سنی هم فرزند باید یه سری از هزینه هاش رو خودش تامین کنه با سرکار رفتن ( اگر بتونه ) . مثلا هزینه شارژ و اینترنت ، ی سری لباسا یا هزینه های اضافی و جانبی و این چیزا. 

ولی اینکه طرف میگه من آیفون اخرین مدل میخام بابام وظیفشه برام بخره یا من هرماه میخام مثلا پنج میلیون خرج ارایش یا لباس کنم و بابام وظیفشه بده ، نه درست نیست .

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

قبول دارم اینطوری بچه‌ها تا سنهای بالا هنوز بیکار نیستن ویه مهارتی برای درآمدزایی یاد گرفتن درکنار د ...

اینکه ما بچه هامونو مستقل تربیت کتنم و بهشون مهارت یاد بدبم یه مقولس رها کردن بچه تو ۱۸ سالگی یه مقوله دیگه

حمایت روحی و عاطفی و جهت دهی و تا اخر عمر ... اما مالی تا یه سنی بزرگوار

حمایت مالی تا ۱۸؟!!!! خداییش چند سالتونه اینارو می گید خودتون تو ۱۸ سالگی چقدر درآمد داشتید؟!

اینکه ما بچه هامونو مستقل تربیت کتنم و بهشون مهارت یاد بدبم یه مقولس رها کردن بچه تو ۱۸ سالگی یه مقو ...

کسی نگفت رها کنه پدر و مادر بچه رو از خودشون بیشتر دوست دارن هر جورم باشه کمکش میکنن ولی شماها توقع دارین همه چیز رو براتون فراهم کنه انگار شما ملکه اونا خدمتکار و کلفت