2777
2789
عنوان

چقد طول کشید یه راننده حرفه ای شدین

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 69 پست
رانندگی فقط و فقط تمرینه و اصلا نباید بینش وقفه بندازی. مثل آشپزی ک الان ملکه ذهنت شده. رانندگی هم ب ...

اره راستش واسه شروعش خیلی بهانه میارم.ولی امروز رفتم و تصمیم گرفتم هرروز برم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

به قول مامانم تا سه تصادف نشه بازی نشه🤣🤣🤣

تمام زن های خانواده بعد ۳ بار تصادف دست شون راه افتاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده💛                            دختر چشم آبی ابرو مشکی که دل میده به بازیگر چینی💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖تو محله مون نداشتیم اون بازیگر چینی رو متاسفانه       💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞من یک دختر فانتزی هستم که درون رویا های شرقی 💝💝💝 اما در حال حاضر فقط یک ۸۹ هستم که تیزهوشان میره و شاگرد اوله💝💝💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا داداشام ماشین دارن بهشون گفتم بهم یاد بدین 

بیشعورا قبول نکردن 

میگن اول برو گواهی نامه بگیر ماشین های مارو داغون می‌کنی 

من تا ماشین نخرم نمی‌خوام گواهی نامه بگیرم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
من تو ۱۸ سالگی در عرض یکی دوماه حرفه ای شدم البته ماشین بابامو داشتم همیشه با اون میرفتم بیرون

مآشا...من ۲۰ گواهینامه گرفتم الان ۳۲ سالمه تازه میخوام شروع کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چه عالی امید وار شدم .ینی هرروز تمرین کنم شب یلدا من یه راننده ماهر؟ به امید خدا

ماهر که نه اما خوب بله. ماهر به بالای ۱ سال زمان نیاز داره و اینکه شما تو هر شرایط و هر زمانی باید رانندگی کنی تا دستت بیاد. جاهای شلوغ و خلوت. جاهای پرترافیک. بزرگراه. کوچه خیابون اصلی و فرعی. رانندگی تو شب و روز

دوتا داداشام ماشین دارن بهشون گفتم بهم یاد بدین بیشعورا قبول نکردن میگن اول برو گواهی نامه بگیر ماشی ...

ایشان...میخری .و منت کسیو نمیکشی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشان...میخری .و منت کسیو نمیکشی

مرسی قربونت بشم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
ماهر که نه اما خوب بله. ماهر به بالای ۱ سال زمان نیاز داره و اینکه شما تو هر شرایط و هر زمانی باید ر ...

خوب رو به بالا 😁من توقعم خیلی بالاست دوست دارم یه روزه عین شوهرم برونم و لایی بکشم مدام😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینایی که میگن یکی دوماهه رو ول کن /!! 

هیچکس با یکی دوماهه حرفه ای نشده!!! 

من الان خودم چهارپنج ماهه میشینیم،،، از همون اولش هم تا حالا به یه جایی نمالیدم،،،،، تک دست رانندگی میکنم،،، تو شلوغی،،،، توی شب،، توی ترافیک اصللااااا استرسی ندارم 

ولی خب هنوز خودم رو راننده حرفه ای نمیدونم به هیچ وجه!!!!! چون میبینم اقایون چقدر رانندگی بهتری دارن،،،،، 

بنظرم خاندما حداقل بعد یک سال یا یک سال و نیم به بالا میتونن خودشون رو حرفه ای اعلام کنن

تنها ۳ باری رفتم اما با فاصله .اما از امروز تصمیم گرفتم هرروز برم .واقعا یک ماهه حرفه ای میشم؟ آخه ا ...

بستگی به خودت هم داره نترس فقط سرعت نرو خیلی آهسته هم نرو 

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

اینایی که میگن یکی دوماهه رو ول کن /!! هیچکس با یکی دوماهه حرفه ای نشده!!! من الان خودم چهارپنج ماهه ...

خواهرم توی سال اول سه بار تصادف داشت 😂 قشنگ دو سال طول کشید که حرفه ای بشه