2777
2789
نه اتفاقا عالیه دنا که از سال ۹۸ صفرش رو پسر عموم داره تا حالا اخ نگفته و تعمیرگاه نرفته شاهینم خودم ...

عه چمدونم اطرافیان منکه خیلی ناراضی بودن شانسی بوده پس

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

سلام کبرا خواهر صغرا بزار بخره فقط،نه اصلا پیرمردی نیست،بزرگه باز خوبه

اره بزرگیش که خوبه جاداره به سن شوهرم نمیادخخ

عضوجدیدنیستم بنده حق اب وگل دراین سایت رودارم وبیشترازده سال است که عضوثابت اینجام باتشکر😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خیلی خوشم میاد. دو تا بچه دارم سورن جادار و عالیه برا ما.

ولی قسمتم نشد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

من که خیلی خوشم میاد. دو تا بچه دارم سورن جادار و عالیه برا ما.ولی قسمتم نشد

منم دوتادارم من یه بارقسمتم شدصفرفروختم ولی هنوز چشمش دنبالشه

خودم۲۰۶دارم خیلی کوچیکه،البته جوون پسند هست ولی بدیش اینه که جا نداره

کوچیک نیس ماداریم تازه من دوتابچه دارم سفرمیرم بنظرم خوبه که

منم دوتادارم من یه بارقسمتم شدصفرفروختم ولی هنوز چشمش دنبالشه

خب بذار بخره.

شما و بچه ها هم داخلش راحتین

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب بذار بخره.شما و بچه ها هم داخلش راحتین

اهوم دیگه چشمش پی همونه کاری نمتونم بکنم

اهوم دیگه چشمش پی همونه کاری نمتونم بکنم

مبارک باشه عزیزم. به خوشی استفاده کنین

آخ آخ دلت میاد

سورن مشکی بخری ی پنوماتیک و رینگ اسپرت بندازی روش میشه الماس البته به پای پارس نمیرسه😂🗿

ولی دور از جون خودتون و اطرافیاتون کلا تمام مدل های سمند داخل سرعت بالا زود چپ میکنن