2777
2789
عنوان

عروس بی عزت تو فامیل

4652 بازدید | 136 پست

کیا دیدن و چکار میکنن مگه

رفتار باهاشون چحووره که این حس دارید

دخترخالم میریم خونه خالم صدا می‌کنه عروس که پذیرایی بیاره اتاق و بریم حرف بزنیم...لحنش بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس عموی همسرم 

هممه کارای خانواده همسرشون انجام میده، خواهرشوهر اش میشینن این مثل خدمتکار حمالی میکنه

بچه هاشونو نگه میداره تا اونا با داداششون برن مسافرت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خب اون بلده کهچکار می‌کنه مگه جلوشون

مثلاً من ازدواج دونم بود با این خانواده ی جشن خانوادگی بود گفتم کسی خرج نکنه لباس مثلا تو برو از خواهرت بگیر دختر خودمم لباس یه نفر که بهش داده می‌پوشه ..شب قبل عروسی زنگ زده به خواهر شوهرم جیغ داد که عروس با چ حقی اسم خواهرای منو میاره میگم بیام براش آ دعوا ...خلاصه انتظار داشت شوهرم برا خودشون بچه هایش لباس بخره رسم صد سال پیش ..عروسی هم نیومد خداروشکر 

خودش راضی یا مجبورهجلو همه شون باید کار کنه؟!

خیلی با کسی صحبت نمیکنه احتمالا راضیه دیگه

آره هرکاری دارن به این بنده خدا میگن

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

عروس دخترعمه مامانم 10 سال از شوهرش بزرگتره از همه حقوق خودش زد واسه شوهرش

جهاز نبرد خونه خرید بعد یخچال و اجاق گاز کهنه مادربزرگ شوهرشو برد زندگیشو شروع کرد

حتی اینه شمعدون و قرآن نخواست

تازه خونه ای هم که خرید تو مجتمعی بود که مادرشوهرش اونجا خونه داشت چون شوهرش میخواست نزدیک مامانش باشه

مادرشوهرش ازش انتظار داره پسرشو که خودش نتونسته تربیت کنه درست کنه 

مادرشوهرش بهش میگه بی سلیقه و کلی تو سرش میزنه و منت سرش میذاره که سنت بالا بود ما گرفتیمت

بعد این میرفت کارای خونه مادرشوهر و خواهر شوهرشو انجام میداد 

شوهرش بهش احترام هم نمیذاره حتی بار سنگینی بخوان ببرن میگه زنش ببره 

این برعکس آدم خطری خخ

بعد من بهشون میگم این دیوثه میگفتن نه ساده ک این رفتارها می‌کنه ..حالا همین ساده داره به سوپری محل خدمات میده آبرو نزاشته با اینا ..تازه دارن به حرفا من میرسن ..