2777
2789
عنوان

عروس بی عزت تو فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 4654 بازدید | 136 پست
خداییش منم برادرم زن اینجور بالای چهل سال بگیره بهم بر میخورهحقش بوده🤭😬😁میخواست با هم سن خودش بره ...

این پسر دختر عمه مامانم رفت خواستگاریش و میگفت من فقط زن بزرگتر از خودم قبول دارم

بعد معلوم شد حمال میخواسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس دخترعمه مامانم 10 سال از شوهرش بزرگتره از همه حقوق خودش زد واسه شوهرش جهاز نبرد خونه خرید بعد ی ...

چه جالب فک نمیکردم دیگه کسی اینه شمعدون بخره سالهلست ندیدم

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

نه شوهرش با خواهرا میره

یعنی ی ادم مسلمان تو اون خانواده نیست به این عروس رحم کنن😟

خیلی بدبخته

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» 💟💟حاجات خود را ذکر کنی💛💛دعایی که امام حسین(ع) در روز عاشورا به فرزند خود آموخت تا در مشکلات عظیم بخواند💛💛 وقتی خوندی برای سلامتی و فرج امام زمان (عج) ی گل صلوات بفرست☺🌱🌱

یعنی ی ادم مسلمان تو اون خانواده نیست به این عروس رحم کنن😟خیلی بدبخته

خب از نظر اونا دیگه اینجور چیزا میشه وظیفه و ..

این فامیل ما هم مذهبی هستند و اینجور سوارن رو دوتا عروسا!

یعنی ی ادم مسلمان تو اون خانواده نیست به این عروس رحم کنن😟خیلی بدبخته

میگن وظیفشه،حق نداره با کسی صحبت کنه یا کنار کسی بشینه

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

یعنی شما نمیتوانید باهاش رابطه بگیرید!!و موبایل و تلفتی؟!یا مهمونی می‌رسد نمیاد تو جمع زنونه!

نه تا کنار کسی بشینه یکی از خواهرشوهراش هم میاد 

نمیدونم گوشی داره یا نه

همیشه از کنار خواهرشوهرش تکون نمیخوره، تنهایی هم حق نداره جایی بره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️