2777
2789
عنوان

عروس بی عزت تو فامیل

| مشاهده متن کامل بحث + 4659 بازدید | 136 پست
عروس دخترعمه مامانم 10 سال از شوهرش بزرگتره از همه حقوق خودش زد واسه شوهرش جهاز نبرد خونه خرید بعد ی ...

در این حد واقعااا

کارا خونه خواهر شوهرم می‌ره انحام‌میده؟!

خودش راضی با این برخوردهااا

عروس دخترعمه مامانم 10 سال از شوهرش بزرگتره از همه حقوق خودش زد واسه شوهرش جهاز نبرد خونه خرید بعد ی ...

آخ گفتی بار یبار همین دخترخالم رفتیم بیرون کلی خرید داشتیم گفت همه رو بده نسرین بیاره 😑🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این حد واقعاااکارا خونه خواهر شوهرم می‌ره انحام‌میده؟!خودش راضی با این برخوردهااا

بله خیلییییی در خدمت شوهر و خونواده شوهرشه 

لابد راضیه 

کلا ازدواجش احمقانه بود 10 سال از شوهرش بزرگتره و شاغل هم بود و کارشو ول کرد سر این که شوهرش گفت سرکار نرو

وای منو شوهرم بهم قول دادیم پدرمادر و خواهر برادر همدیگه رو پدرمادر و خواهر برادر خودمون بدونیم انصافا هم همینطور بود و شوهرم نهایت احترام رو به خانوادم میزاشت منم متقابلا همینطور، کلی زحمت خانوادم رو میکشید منم همینطور.

حالا خانواده ی من شوهرمو میپرستیدن و نهایت لطف و احترام رو بهش میزاشتن 

خانواده ی اون هوا برشون داشت از ادب و اخلاق و زحمت من برداشت بد کردن دچار توهم شدن من کلفتی شونو میکنم منم همچین خشتک شونو کشیدم سرشون هروقت میبیننم دولا راست میشن 

درس بزرگ من این بود هرکس لیاقت کمک و احترام نداره 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
بنظرم عروسی که صب تا شب خونه ی مادرشوهرش پلاسه و همه ی کاراشونو انجام میده در نهايت بی عزت میشه از ق ...

این مجبوره

شوهرش میگه خونه نمونه بیا. خونه خالم

و آره همش اونجا و همه کاری میکنه

مجبوره حتماولی خوب خدماتی گرفتن ازش با اینکه بزرگترها 😬

خودش خودشو انداخت تو این زندگی 

شاغل بود میتونست اصلا شوهر نکنه 

من هرچی دختر دیدم بزرگتر بوده از شوهرش حمالی میداده به شوهر 

انگار اصلا پسرایی که دنبال زن بزرگتر از خودشون میرن حمال میخوان که وظایف خودشونو بندازن رو دوش زنشون

دنبال عروس کلفت بودند که نتونستن و حالشون گرفتی 😑😅

وای خیلی بی شعور بودن من شوهرم خیلی زحمت خانوادم رو کشید مثل پسر بزرگ خانوادم بود خدا خیرش بده برادره بزرگه خواهربرادرم بود تا عمر دارم مدیون شم . خانواده ی من تلافی کردن ولی خانواده ی اون سواستفاده کردن منم دمشونو قیچی کردم و خودشون متضرر شدن 😅

بخدا انقد مودب و باتربیت بودم شوهرم یه بار گفت پشت سرت میگن انگار گوینده ی اخباره 😐 از این لج میکنن باهات یه کم بیتربیت باشه مثله خودشون 😑

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
خودش خودشو انداخت تو این زندگی شاغل بود میتونست اصلا شوهر نکنه من هرچی دختر دیدم بزرگتر بوده از شوهر ...

اینم هست که بزنن تو سرش

ولی عروس خالم خیلی سن کم گرفتند و همینجور شد 

انگار تربیت شد!!

این با اینکه بزرگ بوده تونستن مطیعش کنن و عجیب

اینم هست که بزنن تو سرشولی عروس خالم خیلی سن کم گرفتند و همینجور شد انگار تربیت شد!!این با اینکه بزر ...

ازدواج تو سن خیلی کم غلطه چون ممکنه پسره دنبال تربیت کردن زن باشه

چندسالشه بود موقع ازدواج؟ 

ولی من هرچی دختر دیدم بزرگتر از شوهرش بوده سواری میداده به شوهرش 

حتی یه پسره تو همین نی نی سایت بهم گفت خوبه زن بزرگتر بگیریم که از همه حقش بگذره واسه ما 

انگار فرهنگ شده پسرایی که میخوان زنشون از همه حقش بگذره واسه اینا میرن دختر بزرگتر از خودشون میگیرن 

این عروس دختر عمه مامانم که گفتم موقع ازدواج بالای 30 سال که قطعا بود حتی بعضیا میگفتن بالای 40 سال بوده

ازدواج تو سن خیلی کم غلطه چون ممکنه پسره دنبال تربیت کردن زن باشهچندسالشه بود موقع ازدواج؟ ولی من هر ...

هفده سالش بود

دقیقا همین و تربیت هم شده!!

دختر عمه مامانت کار بلد بوده تونستن زن چهل سال مطیع خودشون کنند😑😬

ازدواج تو سن خیلی کم غلطه چون ممکنه پسره دنبال تربیت کردن زن باشهچندسالشه بود موقع ازدواج؟ ولی من هر ...

خداییش منم برادرم زن اینجور بالای چهل سال بگیره بهم بر میخوره

حقش بوده🤭😬😁

میخواست با هم سن خودش بره حالا باید تحمل کنهه

هفده سالش بوددقیقا همین و تربیت هم شده!!دختر عمه مامانت کار بلد بوده تونستن زن چهل سال مطیع خودشون ک ...

نمیدونم مادرشوهره مطیع کرده یا خود عروسه مطیع و خر بوده

این مادرشوهر زندگی خودش به طلاق کشیده