2777
2789
عنوان

پیاز درمانی....

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 28 پست
من دوسال بیشتره اقدامم ولی بی نتیجه 

اگه تنبلی داری سردیجات روحذف کن مخصوصاایام پریودی سردی وترشی نخورفعالیتت روببربالاوزنتم کاهش بده زیرشکمتوباروغن سیاهدانه ماساژبده بیشترگرمیجات بخور

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=57039634]اگه تنبلی داری سردیجات روحذف کن مخصوصاایام پریودی سردی وترشی نخورفعالیتت روببربالاوزنتم کاهش بده زیر ...[/QUOچشم عزیزم

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
من ب هر کس گفتم باردار شده .تخم شوید بگیر از روز دوم پریود هر روز بعد صبحانه یک استکان غلیظشوبخور صد ...

خدا کنه فعلا که به اینجور چیزا امید بستم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
تخم شوید و امتحان کن ماه دیگه تاپبک مامان شدن تو بزن و دعام کن زندگی منم خوب شه

چشم عزیزم ایشالا که زندگیت روز به روز بهتر وبهتر بشه 

حکمت خدا نمیدونم چیه من تو شرف طلاق بودم دوتا سقط کردم الانم فعلا نمیخوام تا ببینم شوهرم خوب شده یا ...

خودت سقط کردی یا نه دکترا گفتن؟

من ب هر کس گفتم باردار شده .تخم شوید بگیر از روز دوم پریود هر روز بعد صبحانه یک استکان غلیظشوبخور صد ...

سلام خانومي....تخم شويدو ججوري درست كنم.؟؟؟؟روزي چن ليوان؟؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
سلام خانومي....تخم شويدو ججوري درست كنم.؟؟؟؟روزي چن ليوان؟؟؟

منظورم روزي چن استكان؟؟؟؟

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

سلام

ببخشید یعنی تخم شوید دم کنیم ؟ چقدر؟ چجوریه؟

میشه توضیح بدین؟

دستمو ول نکن🤲🏻