ماشالا مدیر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 عنوان پیاز درمانی.... | مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 28 پست من از امروز دارم پیاز درمانیرو شروع میکنمتوروخدا دعا کنین نتیجه بگیرم منم از همه چی ناامید شدم دیگه ایشالا این جواب بده خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍 1397/01/24 | 17:39 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17557 من دوسال بیشتره اقدامم ولی بی نتیجه اگه تنبلی داری سردیجات روحذف کن مخصوصاایام پریودی سردی وترشی نخورفعالیتت روببربالاوزنتم کاهش بده زیرشکمتوباروغن سیاهدانه ماساژبده بیشترگرمیجات بخور ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
khanoomgool عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 17557 میخوای باردار شی تخم شوید امتحان کردی؟ تخم شویدمگه برای پریودشدن نیست؟؟؟؟ ❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
هیروش عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1967 من ب هر کس گفتم باردار شده .تخم شوید بگیر از روز دوم پریود هر روز بعد صبحانه یک استکان غلیظشوبخور صد درصده
ماشالا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 [QUOTE=57039634]اگه تنبلی داری سردیجات روحذف کن مخصوصاایام پریودی سردی وترشی نخورفعالیتت روببربالاوزنتم کاهش بده زیر ...[/QUOچشم عزیزم خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 من ب هر کس گفتم باردار شده .تخم شوید بگیر از روز دوم پریود هر روز بعد صبحانه یک استکان غلیظشوبخور صد ... خدا کنه فعلا که به اینجور چیزا امید بستم خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
هیروش عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1967 حکمت خدا نمیدونم چیه من تو شرف طلاق بودم دوتا سقط کردم الانم فعلا نمیخوام تا ببینم شوهرم خوب شده یا نه
هیروش عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 1967 خدا کنه فعلا که به اینجور چیزا امید بستم تخم شوید و امتحان کن ماه دیگه تاپبک مامان شدن تو بزن و دعام کن زندگی منم خوب شه
ماشالا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 تخم شوید و امتحان کن ماه دیگه تاپبک مامان شدن تو بزن و دعام کن زندگی منم خوب شه چشم عزیزم ایشالا که زندگیت روز به روز بهتر وبهتر بشه خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
ماشالا مدیر استارتر عضویت: 1396/11/13 تعداد پست: 6947 حکمت خدا نمیدونم چیه من تو شرف طلاق بودم دوتا سقط کردم الانم فعلا نمیخوام تا ببینم شوهرم خوب شده یا ... خودت سقط کردی یا نه دکترا گفتن؟ خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
دخترمردم عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 5788 من ب هر کس گفتم باردار شده .تخم شوید بگیر از روز دوم پریود هر روز بعد صبحانه یک استکان غلیظشوبخور صد ... تا چند روز ؟❤ این نیز بگذرد . . .
مريمناز عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1371 من ب هر کس گفتم باردار شده .تخم شوید بگیر از روز دوم پریود هر روز بعد صبحانه یک استکان غلیظشوبخور صد ... سلام خانومي....تخم شويدو ججوري درست كنم.؟؟؟؟روزي چن ليوان؟؟؟ فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
مريمناز عضویت: 1396/12/16 تعداد پست: 1371 سلام خانومي....تخم شويدو ججوري درست كنم.؟؟؟؟روزي چن ليوان؟؟؟ منظورم روزي چن استكان؟؟؟؟ فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
مونا18 عضویت: 1397/05/12 تعداد پست: 7167 من ب هر کس گفتم باردار شده .تخم شوید بگیر از روز دوم پریود هر روز بعد صبحانه یک استکان غلیظشوبخور صد ... سلامببخشید یعنی تخم شوید دم کنیم ؟ چقدر؟ چجوریه؟میشه توضیح بدین؟ دستمو ول نکن🤲🏻