2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیییی ترس دارم از عمل و تا حالا اتاق عملم نرفتم .عمل سختیه؟

من بینی مو عمل کردم اصلا نفهمیدم چطور زمان گذشت چشمام رو باز کردم دیدم تو بخش هستم انگار فقط یک دقیقه گذشته بود از این بابت خیالت راحت آنقدر زود میگذره که باورت نمیشه 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

مراقبت بعدش سخته؟درد و اینا داشتین

بله الان ۲ ماه هست عمل کردم تا ۳ هفته اول سخت بود. چند روز اول دندون و گلوم درد میکرد بشدت هر چی قرص می‌خوردم هیچی سرمو باید کاملا بالا می گرفتم خسته میشدم تایم خواب باید مستقیم می خوابیدم فقط خلاصه که دردسر داره ولی درد آنچنانی ندارد که نتونی تحمل کنی الان من کاملا اوکی هستم هیچ مشکلی ندارم چند هفته اول سخت هست دکتری که انتخاب میکنی هم خیلی مهم هست من اصلا صورتم کبودی نداشت ولی خیلی ها دیدم عمل کردند کل صورتشون کبود شده بود امیدوارم که برای شما خوب پیش بره 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

بله الان ۲ ماه هست عمل کردم تا ۳ هفته اول سخت بود. چند روز اول دندون و گلوم درد میکرد بشدت هر چی قرص ...

قربونت.

بعد میدونی من باید برم داشنگاه فوق فوقش‌فقط یه هفته بتونم استراحت کنم🤦🏻‍♀️🫡اگ نرم خیلی عقب میفتم .ی هفته استراحت کنم بعد سر کلاسا سرم بالا بگیرم حله؟