2777
2789

من همیشه اینجوریم که با کسی حرف نمیزنم چون فکر میکنم اهمیت نمیدن پس چرا بگم :) حتی اینجا هم زیاد تاپیک نمیزنم درمورد چیزایی که ذهنمو مشغول میکنه ...

با اون ادمی که فکر میکردم با بقیه فرق داره حرف میزدم تا جایی ک بحث موضوع خودش بود تند تند جواب میداد بعد تا اومدم حرفمو بگم دیدم ساکت شد بعد چند تا پی ام استیکر داد و بعد چند تای دیگه هم گفت هومم 😐💔 بقیه حرفمو پاک کردم نوشتم اره بحثو تموم کردم 🥲

مسئله‌ این نیست که من از ادما فاصله میگیرم... مسئله اینه وقتی بهشون نزدیک میشم اسیب میبینم . خدایا شکرت جنس بهتر نداشتی دل نازک بما دادی

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

منم بدم میاد

خواهر کوچیکم نصف جواباهاش اوهوم هم نیست، اهم هست!

یه بار گفتن دارم باهات خرف میزنم مگه در دستشویی رو میکوبم اهم اهم میکنی؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

منم بدم میادخواهر کوچیکم نصف جواباهاش اوهوم هم نیست، اهم هست!یه بار گفتن دارم باهات خرف میزنم مگه در ...

چه خوب گفتی 😂 من اعتراض نمیکنم فقط کم حرف میشم فاصله میگیرم زورم فقط به خودم میرسه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوهوم

😂😂😂

من اگه کسی اینجوری کنه دیگه باهاش صحبت و چت نمیکنم 

اونم پیام بده منم شبیه خودش رفتار میکنم

یه چیزی که خیلی ناراحتم می‌کنه من برای حرفای دیگران شنونده خوبیم، اما یکی دوبار پیش اومده متوجه شدم طرف به حرفم اصلا گوش نمیکنه و ناراحت شدم و بعد کلا دیگه با اینکه خواهرم هست درمورد موضوع به خصوصی حرف نزدم

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

من اگه کسی اینجوری کنه دیگه باهاش صحبت و چت نمیکنم اونم پیام بده منم شبیه خودش رفتار میکنمیه چیزی که ...

کسایی که رو‌ این موضوع حساسن خودشون شنونده خوبین چون نمیخوان طرف حس بدی بگیره ولی بقیه ...

نمی‌دونم چند سالته اما اگر اینقدر حساس باشی مو تو سرت نمی‌مونه

۲۴ کلا شخصیت چرتی دارم حساس برای یه لحظشه

۲۴ کلا شخصیت چرتی دارم حساس برای یه لحظشه

دور از جون 

عزیزم شخصیت همه آدم‌ها باگ داره 

مرحله اول رفع اون مشکل فهمیدن و قبول کردنش هست و بعد تغییر اون ویژگی به مرور زمان و با تمرین 

من مو رو سرم مونده اعصاب برام‌نمونده

من دل و دماغ حرف زدن با کسی....

یعنی هزار تا چیز مث تاپیکای اینجا میاد تو سرم بعد میگم برم به فلانی بگم خودم جواب خودمو میدم که کسی حرفای تو براش مهم نیست ساکت بمون ... در حدی که اگر ساعت ها گریه کنم به کسی نمیگم حالم بده 

من دل و دماغ حرف زدن با کسی....یعنی هزار تا چیز مث تاپیکای اینجا میاد تو سرم بعد میگم برم به فلانی ب ...

مگه حرفای بقیه برای ما مهمه؟ همه همین حسو دارن به هم اگه همه بخوایم این فکرو بکنیم که دیگه کسی با کسی حرف نمیزنه

🤍🐼🥥