2777
2789
برای خواهرش پست فرستاده و اونام میفرستن بعد من براش چند تا پشت سر هم فرستادم میگ چی همه فرستادی

زیاد حساس نشود روحیت بهم میریزه ...مردا همین همشون ...واسه من جالب تره اون نفرستاده ولی این ده تا پشت هم فرستاده ...حالا من صد تا بفرستم سین هم نمیکنه ببین چیه چه برسه جواب بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اینستا برای هم پست میفرستن به نظر شما اشکالی نداره؟

نه چ اشکالی داره 

دور از جون پست نامربوط که نمی‌فرستند 

منم برای داداشهام پست می‌فرستم 

گاهی هم تلفنی نیم ساعت یک ساعت صحبت میکنیم 

البته چند ماه یکبار 

نمیدونم چرا حس کردم شما دخترخاله بنده هستی

ایشون هم معتقد بود بعد ازدواج شوهرش باید با خواهرش غریبه بشه و مطلقا ارتباطی نداشته باشن 

عاقلانه رفتار کنید 

منطقی فکر کنید 

که شان و ارزش خودتون حفظ بشه و زندگی دچار تنش نشه 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

شوهر منم قبل ازدواج ، رابطه ش با خواهرش جون حونی بود . همه حا میبرد خواهرشو . بعد عقدمون خواهرش شد د ...

کاش پیش هم بودیم ی کاسه تخمه میذاشتم وسط خواهر شوهرم رو برات تعریف میکردم، ی وقتایی دلم برا شوهرم میسوزه که انقدر خالصانه این ادن رو دوست داشت ولی بعد ی مدت کوتاه از ازدواج متوجه شد خواهرش فقط و فقط برای پول باهاش مهربون بود، تازه که ازدواج کردیم شوهرم میگفت من ی روز خواهرمو نبینم دلم تنگ میشه فلان و بهمان، الان سالی ی بار اگر عید به عید همدیگه رو ببینن

صد بار واسه اون پست میفرسته ولی به زور جواب منو میده ....وقتی دیدم قلبم شکست ولی چیزی نگفتم گذاشتم ت ...

چون شما رو پیش خودش و توی خونه داره. خیالش جمعه. مردها اینحوری‌ان. متأسفانه. واقعا با ما زنها فرق دارن. ولی دلیل بر این نمیشه که به شما کمتر اهمیت بده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

رابطه همسرم با خواهراش خیلی خوبه به هم زنگ میزنن از احوال هم با خبر هستن کاری داشته باشند اگر همسرم بتونه حتما براشون انجام میده اگر جایی کاری داشته باشند گاهی همسرم با ماشین میبردشون خیلی وقتها شده به تنهایی رفته خونه خواهرش و بهشون سرزده من هم هیچ مشکلی با این کارها ندارم خودم هم هر چند وقت یک بار به دیدنشون میرم و زنگ میزنم ولی اهل پست گذاشتن تو اینستا نیستن

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏