2777
2789
رابطشون خوبه اما ازین قرتی بازیا ندارن

خواهش شوهر من جوری قربون صدقه شوهرم میرفت که من تا حالا نرفتن ولزی همش نمایش و الکی بود، شوهر من دو از جونش خدایی نکرده اگر اتفاقی براش بیوفته خانواده ش محل سگ بهمون نمیدن، ولی تلفنی و پیامی همدیگه رو عشقم عزیزم فدات بشم صدا میکنن 

کاش پیش هم بودیم ی کاسه تخمه میذاشتم وسط خواهر شوهرم رو برات تعریف میکردم، ی وقتایی دلم برا شوهرم می ...

حالا برای ما ادامه هم داشت !!! بچه مون ک دنیا اومد ، از روز اول با اون هم لج بود !! به طرز وحححشتناکی از این طفل معصوم متنفر بود !!! 

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش پیش هم بودیم ی کاسه تخمه میذاشتم وسط خواهر شوهرم رو برات تعریف میکردم، ی وقتایی دلم برا شوهرم می ...

همشر من قبل از ازدواج ۸ سال سرکار بود اما موقع ازدواج ۵ تومن پول هم نداشت...... همش ریخت ب پای خانوادش . نیدونه تمام بدبختیاش با من از خرجای اون موقعش میاد اما بازم اونارو دوس داره... 

حالا برای ما ادامه هم داشت !!! بچه مون ک دنیا اومد ، از روز اول با اون هم لج بود !! به طرز وحححشتناک ...

همسر من موقع ازدواج سی و پنج شش سالش بود اما دریغ از یک ریال پول درحالی که از بچگی هم کار می‌کرده، همه رو خانواده ش تیغ میزدن، بعد ازدواج هم من موضع گرفتم در مقابل این کارشون، هم از روز اول افتادیم توو قسط و بدهی دیگه پولی خرج خانواده ش نکرد، از طرفی هم چندتا حرکت عجیب خانواده ش زدن که شوهرم ازشون سرد شد، برای همین نسبتا سریع زندگی مون رو جمع کردیم و از خانواده همسرم تا حد زیادی فاصله گرفتیم. 

من خییییلی چیزای عجیب اول زندگی داشتم ولی شانسم زد همون دو سال اول رابطه مون خیلی خیلی کم شد وگرنه الان داشتم تاپیک میزدم که مادرشوهرم توو مهمونی بهم فلان کرد بهمان گفت 

همشر من قبل از ازدواج ۸ سال سرکار بود اما موقع ازدواج ۵ تومن پول هم نداشت...... همش ریخت ب پای خانوا ...

وای خدا رو شکر همسر من از خانواده ش فاصله گرفت، من اصلا تحمل این چیزا رو ندارم، جاری م سر موضوغی اومد خودش رو چُس کنه قهر کرد، منم همون قهر رو گرفتم الان سه ساله قهره 

خواهرشوهرم یکی خوبه و اوکی هستیم، یکی ش هم سالی یکبار اگر همدیگه رو ببینیم، پدر و مادر همسرم ذات بدی ندارن انصافا اما به شدت خسیسن و همین خسیس بودن باعث میشه کارای احمقانه بکنن، من در حد سر زدن میرم خونه شون ولی چون خسیس هستن حتی شام و ناهار هم خونه شون نمیخورم

چون شما رو پیش خودش و توی خونه داره. خیالش جمعه. مردها اینحوری‌ان. متأسفانه. واقعا با ما زنها فرق دا ...

زن زنه چه خواهر چه همسر ...همسر من هوامو زیاد داره ولی متاسفانه زبانی بلد به کار نمیبره و این ازار دهندس زنا دوس دارن بشنون ...

فک میکردم کلا این مدلی ولی وقت دیدم پیام ها پست های قشنگ برا خواهرش میفرسته دلم گرفت 

زن زنه چه خواهر چه همسر ...همسر من هوامو زیاد داره ولی متاسفانه زبانی بلد به کار نمیبره و این ازار د ...

خودتو ناراحت نکن. زندگیش شمایی‌. شک نکن برای شما همه کار میکنه چون زندگیش به زندگی شما گره خورده نه خواهرش. اتفاقا چون مردها اینجوری فکر میکنن، با خودشون میگن حالا مادر یا خواهرمون رو هم با دو تا پست و پیام و قربونت برم خوشحال کنیم.

روش درستی نیست، ولی راهیه که اونا مثلا فکر میکنن جواب میده.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
زن زنه چه خواهر چه همسر ...همسر من هوامو زیاد داره ولی متاسفانه زبانی بلد به کار نمیبره و این ازار د ...

و همین که میگی «هوامو زیاد داره»، همینو روزی هزار بار بگو و بهش فکر کن.

الهی شکر.

همین عالیه.

خوشبخت باشی.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

یکساله قهرن...قهرشونم مربوط بخودشونه 

برای هم خوب بخوایم،،بدی ها و بدخواستن ها وحسادت ها باعث سیاهی دل و کینه و درنهایت افسردگی وکناره گیری میشه...خوب بخوایم،خوب باشیم ،شادباشیم وسرزنده❤