2777
2789
صد بار واسه اون پست میفرسته ولی به زور جواب منو میده ....وقتی دیدم قلبم شکست ولی چیزی نگفتم گذاشتم ت ...

برای خواهرش پست فرستاده و اونام میفرستن بعد من براش چند تا پشت سر هم فرستادم میگ چی همه فرستادی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا با هم خیلی صمیمی هستن

نمیدونم به خدا

من هنوز عقدم 

خواهرشوهرم که اصلا دیونه شوهرمه ولی خیلی ازش خجالت میکشه در عین حال خیلیم دوسش داره 

آدم با الاغا که وارد بحث نمیشه😉

قبل ازدواج خیییلی صمیمی بودن، عجییییب، بعد ازدواج رابطه ای ندارن دیگه چون قبل ازدواج شوهرم کیف پول خ ...

شوهر منم قبل ازدواج ، رابطه ش با خواهرش جون حونی بود . همه حا میبرد خواهرشو . بعد عقدمون خواهرش شد دشمن خونی من ، بی دلیل! حس میکرد جاشو گرفتم. شوهر منم خوشش نیومد و خواهرش از چشمش افتاد واقعا . اونقدر ک این بشر منو اذیت میکرد

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن