2777
2789
عنوان

کسی از کنکور مجدد خبر داره چطوره

107 بازدید | 21 پست

برای کسی که حدود پانزده سال پیش امتحانات نهایی داده سوم دبیرستان. پیش دانشگاهیشم امتحانات نهایی نبوده.برای پایه یازدهمم باید مجدد نهایی بده برای دوازدهمم؟یا یازدهم حساب میشه؟

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی مفدل نهایی دیپلمم که همون یازدهمه حساب نمیشه؟

صد درصد خیر

الان مایی ک یازدهممون نهایی بوده ۴۰۶ بخاییم کنکور بدیم باید باز نهاییشو بدیم...

لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻

یعنی مفدل نهایی دیپلمم که همون یازدهمه حساب نمیشه؟

افرین گلم حتما کنکور بده بچهات که بزرگن راحت میتونی

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

صد درصد خیرالان مایی ک یازدهممون نهایی بوده ۴۰۶ بخاییم کنکور بدیم باید باز نهاییشو بدیم...

من که دیپلمم نظام جدیده باید بازم امتحان بدم؟؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

صد درصد خیرالان مایی ک یازدهممون نهایی بوده ۴۰۶ بخاییم کنکور بدیم باید باز نهاییشو بدیم...

واقعا؟؟؟چقدر سخت کردن.یعنی هرسال پشت کنکور بمونیم باید مجدد نهایی بدیم؟

دیپلم دارید؟ 

تا جایی که میدونم باید ۶ درس از یازدهم امتحان بدید و همه ی درس های دوازدهم رو هم امتحان بدید 

البته اگه تاثیر یازدهم مثبت بشه میتونین امتحان ندید یازدهم رو اگر هم دادید و نمراتتون خوب بود براتون لحاظ میشه 

ولی باز هم حتما از یه مشاور مطمئن بپرسید 

واقعا؟؟؟چقدر سخت کردن.یعنی هرسال پشت کنکور بمونیم باید مجدد نهایی بدیم؟

قوانینه دیگ هی عوض میشه

یازدهم همش نیس ک ۶تا کتابه

اونم میتونی جمعش کنی بنظرم

قوانینه دیگ هی عوض میشهیازدهم همش نیس ک ۶تا کتابهاونم میتونی جمعش کنی بنظرم

اخه مشکل اینه کل دروس دوازدهمم نهاییه.

اگر معدل نهایی دوازدهمو نوزده کنم به نظرتون بدون خوندن برای تست و کنکور چند میشه رتبه م؟

سوم دبیرستان بود که نهایی بود بجز تاریخ

پس باید نهاییشو بدید

هردوپایه...

من دوستم دوسال قبل دیپلم گرفت 

دوازدهمش نهایی بود یازدهمش نبود رفت پرسید گفت ک باید حتما نهایی شرکت کنی یازدهم

اخه مشکل اینه کل دروس دوازدهمم نهاییه.اگر معدل نهایی دوازدهمو نوزده کنم به نظرتون بدون خوندن برای تس ...

رشتتون چیه؟

اگر بتونید ک عالیه

ولی چرا برا کنکور نخونید چرا تست نزنید؟

الان نهاییا از کنکورم سختتر شده حتی