راه_دور مدیر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2656 عنوان کسی از کنکور مجدد خبر داره چطوره | مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 21 پست برای کسی که حدود پانزده سال پیش امتحانات نهایی داده سوم دبیرستان. پیش دانشگاهیشم امتحانات نهایی نبوده.برای پایه یازدهمم باید مجدد نهایی بده برای دوازدهمم؟یا یازدهم حساب میشه؟ دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار... 1404/07/24 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2656 رشتتون چیه؟اگر بتونید ک عالیهولی چرا برا کنکور نخونید چرا تست نزنید؟الان نهاییا از کنکورم سختتر شده ... تجربیچون نهایت فرصت دارم برای ترمیم درس بخونم کنکورم براساس اون بزنم دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
s120 عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 2392 تجربیچون نهایت فرصت دارم برای ترمیم درس بخونم کنکورم براساس اون بزنم حقیقتا نهاییا خیلی سختهبتونی تست کار کنی خیلی نتیجه بهتری میگیریک اگ یهو خدایی نکرده ت نهاییا موفق نشدین کنکور کمکتون میکنهفکر کن هردوتاشو خوب بدید غوغا میکنه دیگه...کتاب تست دارید؟ لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2656 حقیقتا نهاییا خیلی سختهبتونی تست کار کنی خیلی نتیجه بهتری میگیریک اگ یهو خدایی نکرده ت نهاییا موفق ن ... نه عزیزم چندروزه به سرم زده دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2656 حقیقتا نهاییا خیلی سختهبتونی تست کار کنی خیلی نتیجه بهتری میگیریک اگ یهو خدایی نکرده ت نهاییا موفق ن ... شماهم کنکوری هستید؟ دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
ژوآنیل عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 2498 نه دیگه عزیزمشما خودت در نظر بگیر امتحانای آبکی و آسون ۱۰ سال پیش و ۲۰ که گرفته باشی ،عادلانه س با بچه هایی رقابت کنی که یازدهم و دوازدهم نهاییه سخت و طاقت فرسارو میدن و ۲۰ میگیرن؟نه واقعا یکی نیستی پس باید ترمیم کنی و زحمت بکشی عااااااای،من علیه گرایلیمه،شما مره نشناسنی
s120 عضویت: 1403/09/20 تعداد پست: 2392 شماهم کنکوری هستید؟ اره لایک نکنیددددددددد با چ زبووونی بگممم😭🙏🏻
راه_دور مدیر استارتر عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 2656 اره موفق باشید عزیزم دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...