2777
2789
عنوان

خونه یا ماشین زدن به اسم زن کار درستیه خودم اقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 39 پست

هیچ کدوم از این‌ها وظیفه‌ی شما نیست

اما اگر با یکی یا چندتا از این موارد قبل از ازدواج موافقت کردید دیگه باید پایبند باشید

اگر نکردید خیر هنوز هم وظیفه‌ای ندارید

(ضمنا کار شما کودک همسری هست، بنابراین من شما رو به کل قبول ندارم اما این نظر کلی ام برای روابط مشترک صحیح هست)

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی خانومتون جهیزیه کامل و خونه و ماشین از شما میخاد؟ب اسم خودش؟والله چی بگم

نصف خونه به نامش زدم چون جزو شروط بود 

جهزیه هم که تقریبا از قبل داشتم تو خونه مجردی زندگی میکردم 

ولی ماشین هنوز جدی نگرفتم

داداشمم همین بود کل جهازو گرفت به اسم خانومش ماشین و خونه به اسم خانومش آخرشم خانومش ساک لباسارو داد دستش از خونه انداخت بیرون بعد یه سال داداشم فوت کرد خانومه الان دنبال اینه دیه شو هم بگیره ❤️‍🩹

همین امثال شماها باعث میشید دختر 26 و27 ساله بمونه خونه باباش. برید دخترای 18 19 ساله بگیرید.. بعدمیگن دختر چرا تو خونه مونده.. جای بچته تا زنت😑

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

نصف خونه به نامش زدم چون جزو شروط بود جهزیه هم که تقریبا از قبل داشتم تو خونه مجردی زندگی میکردم ولی ...

دیگه خودت میدونی دیگه داداش.خودت باید بفهمی الان چیکار باید نکنی

کاربر قدیمم.سال۹۶.اگه دنبال رمان خوب میگردی،پیشنهاد میکنم بری اینارو بخونی.روز قضاوت،بامداد خمار،شب سراب،حصار تنهایی من،پانتی بنتی،بن بست بهشت،طلسم شده.رمان زیاد خوندم ولی الان یادم نیست.اگه تازه میخای انیمه دیدنو شروع کنی،میتونی اینارو نگاه کنی،قلعه متحرک هاول،شهر اشباح،دختری که در زمان میپرید،وقتی مارنی آنجابود.اگه برنامه میخای که راحت توش فیلم وسریال ببینی بدون سانسور و زبان اصلی و دوبله،برنامه دلفان رو از گوگل دانلود کن.خیلی برنامه ی خوبیه.اگه دنبال بازی هستی میتونیgreeat pizzaرو دانلود کنی و بازی کنی.البته امیدوارم سلیقت مثل من باشه😊.