2777
2789
عنوان

خونه یا ماشین زدن به اسم زن کار درستیه خودم اقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرا زرنگ تر از این حرفا ن ک بخوان این شرط ها رو قبول کنن

دقیقا منم تعجب کردم اصلا مگه میشه پسر امروزی بره همچین شرطی رو قبول کنه مگر اینکه مشکلی داشته باشه مثل نداشتن قیافه یا خانواده یا سابقه بد 

همین امثال شماها باعث میشید دختر 26 و27 ساله بمونه خونه باباش. برید دخترای 18 19 ساله بگیرید.. بعدمی ...

خب مگه من چند سالمه 

منکه نباید برم دختر 27 ساله بگیرم مگه اینکه موردی باشه که چند سال باهم دوست بوده باشیم 

باید اختلاف سنی با خانمم داشته باشم که سنمون رفت بالا خانم دیرتر پیر بشه

من اینکه خونه نصفش به اسم خانم باشه رو استقبال میکنم ولی نه اول زندگی که شناختی نیست توی زندگی که خانم هم دلش گرم زندگی بشه و هم معلوم بشه شوهرش قدر زحماتش رو توی زندگی میدونه ولی اگر شما از اینکه حتما برای زندگی میان دو روز دیگه دلش رو نمیزنین چه اشکالی داره به هر حال مهریه هست شما هم به عنوان یه ادم عاقل پذیرفتید 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
پسرا زرنگ تر از این حرفا ن ک بخوان این شرط ها رو قبول کنن

حالا کل خونه که نیست نصفشه 

منم وسایل خونه که داشتم یعنی قبل از ازدواج مستقل تو خونه خودم زندگی میکردم، به خاطر همین کوتاه اومدم، دیگه وقتی وسیله هست تو خونه خانم چی بیاره 

ماشینم که حداقل تا 5 سالی دیگه نمیگیرم 

فقط سوال کردم که تا این حد کار درستی بوده یا نه

سلام داداش

تاپیکاتونو خوندم

ی روزی پشیمون میشید متاسفانه ک ببینید کی گفتم 

خیلی زود عقد کردین

خانم تونم سنش کمه

بعد ازدواج تاپیکاتونو میبینیم 😐

طبق تجربه خودم مشکلات زیادی پیش خواهد امد بعد ازدواج 

و چ ذوق هایی ک درمن خاموش شد💔

یعنی کارم اشتباه بود تو زمان عقد اینکارو کردم؟

تضمینی هست که دو روز دیگه مهریه اش رو نخواد و دنبال طلاق نباشه یا سر هر چیزی تهدید به طلاق یا گرفتن مهریه نکنه 

من نمیدونم خانم شما چطور فردی هستن قصد اینکه بگم حتما اینطوری هستن رو هم ندارم ولی به چشم دیدم خیلی ها حتی قبل از اینکه برن سر خونه زندگیشون طلب مهریه میکنن و طرف هنوز عروسی نکرده کارش به زندان میکشه 

از طرفی مهریه زیاد هم ضامن خوشبختی برای خانم نیست خودت هم حتما توی اجتماع دیدی خیلی از مردها با وجود مهریه زیاد خیانت میکنن خانم رو به اندازه ای اذیت میکنن که میگه مهرم حلال جونم آزاد حتی اقدام کنه به گرفتن مهریه باز بخاطر قانون چیز زیادی دستش رو نمیگیره مهریه زیاد فقط خدا نکرده زمانی به دردشون میخوره که اتفاقی بهتون افتاد تضمین میشه که دیگه بقیه نتونن از سر خونه زندگی بندازنش بیرون مخصوصا اگر بچه هم داشته باشین و ان‌شاءالله که سایه اتون بالا سرش باشه 

الان هم تا ازش مطمئن نشدین چیز زیادی به نامش نکنین ولی چه اشکالی در طول زندگی خونه ماشین به نامش کنین 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪