الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تکلیفشون با زندگی مشخص نیست نمیدونن میخوان به موفقیت شغلی بیشتر برسن یا میخوان ازدواج کنن و مادر ...
دلیلش فقط یک چیزه ... اکثر مردای الان دیگه مرد نیستن عقل ندارن دنبال ظواهرن نمیشه بهشون اطمینان کرد هر جایی که زیبارویی میبینن به همون سمت مایل میشن گیجن با شخصیت ناپایدار ... برا همین زن ها گیج شدن نمیتونن فقط بشینن خونه و مادری کنن برا همچین مردایی ... این مردایی که خرجشونو تا سن بالا خانوادشون میدن و تخت حمایت عاطفی مادرای وابسته شون هستند نمیتونن تکیه گاه عاطفی و مالی یک زن باشن که بشینه خونه و دنبال درامد نباشه
آها این که شما گفتین یک نقد دیگه من به خیلی از خانمهاستاینکه هر چی میشه میگید یکی دیگه مقصره، و خانم ...
شما خودت از اول داشتی خانم ها رو میکوبیدی
خب مرد حسابی مرد با عرضه و قدر دیگه کم پیدا میشه
ما دخترا ازتون تو همه چی داریم حلو میزنیم
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
نخیرم حالا مردا تا ۳۰ سالگی با ۲۰ نفر بودن یا شایدم چند سال با کسی در ارتباط باشن بعدش ولش کنن برن د ...
پسرا نصفشون بیماری ها جنسی دارن بخاطر روابط آزاد و صیغه
اصلا کی گفته دخترا بچه دار نمیشن تو سن بالا والا من چندین نفرو میشناسم مردن بچه دار هم نمیشن کسی کاریشون نداره منتها اگه خانم باشن ی کاری میکنن از زندگی ناامید بشن