2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکلیفشون با زندگی مشخص نیست نمی‌دونن می‌خوان به موفقیت شغلی بیشتر برسن یا می‌خوان ازدواج کنن و مادر ...

دلیلش فقط یک چیزه ... اکثر مردای الان دیگه مرد نیستن عقل ندارن دنبال ظواهرن نمیشه بهشون اطمینان کرد هر جایی که زیبارویی میبینن به همون سمت مایل میشن گیجن با شخصیت ناپایدار ... برا همین زن ها گیج شدن نمیتونن فقط بشینن خونه و مادری کنن برا همچین مردایی ... این مردایی که خرجشونو تا سن بالا خانوادشون میدن و تخت حمایت عاطفی مادرای وابسته شون هستند نمیتونن تکیه گاه عاطفی و مالی یک زن باشن که بشینه خونه و دنبال درامد نباشه 

چی بگم والا مشاهدات من که جوری دیگری بوده.اگر دنبال هم سطح یا چند سطح بالاتر باشه که خوبه چیزی که من ...

منم طبق مشاهدات دیدم خانم های با موقعیت خوب وقتی آقایی رو صرفا به خاطر هم کفو بودن و درک و شعور بدون در نظر گرفتن موقعیت اجتماعی و شغلی قبول می کنند 

آقایون فکر می کنن یا خانومه عیبی داشته و خیلی هول شوهر بوده که قبول کرده 

یا هم خودشون خیییلی ...خاصی بودن که دختره قبول کرده .خلاصه جنبه شو ندارن 

آها این که شما گفتین یک نقد دیگه من به خیلی از خانمهاستاینکه هر چی میشه میگید یکی دیگه مقصره، و خانم ...

شما خودت از اول داشتی خانم ها رو میکوبیدی 

خب مرد حسابی مرد با عرضه و قدر دیگه کم پیدا میشه 

ما دخترا ازتون تو همه چی داریم حلو میزنیم 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من هم گفتم مشاهداتم از دور و اطرافیانالبته این رو بگم اطرافیان من منظورم همکارهام همه تحصیل کرده از ...

کسی که تحصیل کرده یا شغل خوبی داره دلیل نمیشه اخلاق و شخصیت خوبیم داشته باشه 

یعنی شما میخواید بگید پسرای سن بالا خوبن پس اونها ک صیغع میکنن یا روابط آزاد دارن و بعضیاشون دخترا ر ...

هستن نمیگم نیستن

ولی تعریف سن بالا دختر با پسر فرق داره، چرا این تعریف فرق داره چون جبری که شرایط اجتماع و طبیعت به ما دیکته کرده.

نخیرم حالا مردا تا ۳۰ سالگی با ۲۰ نفر بودن یا شایدم چند سال با کسی در ارتباط باشن بعدش ولش کنن برن د ...

پسرا نصفشون بیماری ها جنسی دارن بخاطر روابط آزاد و صیغه 

اصلا کی گفته دخترا بچه دار نمیشن تو سن بالا والا من چندین نفرو میشناسم مردن بچه دار هم نمیشن کسی کاریشون نداره منتها اگه خانم باشن ی کاری میکنن از زندگی ناامید بشن

چون اکثر مردهامون در این تبلیغات و فضای جنسی و ابزاری سرگردونن و بالطبع اون دخترها نمیتونن بکسی اعتم ...

بهرحال عدم بینش کافی اونهاست که بالای سی سال سن توانایی امیر دادن و تشخیص آدم مطمئن رو ندارن

خدا کنه دهه هشتادی که بدتر دیدم دارن گند می زننن

اونایین تو اینستا هستن رو باور نکن 

ادمای فیک با زندگی های تو خالی

هنری جز لخت شدن یا ازدواج کردن که بواسطه اون بلاگر شن و به درامدی برسن ندارن 

بشخصه خودم تاحالا اینستا نداشتم چون جوش بشدت سمیه

هستن نمیگم نیستنولی تعریف سن بالا دختر با پسر فرق داره، چرا این تعریف فرق داره چون جبری که شرایط اجت ...

نگید شرایطی ک طبیعت دیکته کرده بگید شرایطی که دین  دیکته کرده و مردا رو جنس اول و برتر میدونه و زنها رو جنس دسته دوم 

یعنی شماها میگید که پسرا سن بالا جوونن پس چرا من نمیبینم و ازشون خیلی جوونترم و شادترم😐

چرا پسرای همسن من پیرن از لحاظ چهره و خیلی پرمدعان