2777
2789
آره اینم هست چون دهه شصتی ها لااقل یه رفاهی رسیدن ترجیح داده میشن به یه پسر بیست ساله که تازه میخوا ...

گفتی پول خواستگار داشتم از لحاظ مالی پایین باشه چ شصتی چ هفتادی ولی شرایطم طوری بود نشد ک ازدواج کنم چرا فکر میکنن ما دهه شصتیا رو بخاطر بی پولی رد کردیم 😐

فانتزی یعنی چی؟ تکلیفشون با چی روشن نیست؟شاید شما مرد قدری نیستی و دنبال لقمه آماده ای دنبال یه دختر ...

تکلیفشون با زندگی مشخص نیست نمی‌دونن می‌خوان به موفقیت شغلی بیشتر برسن یا می‌خوان ازدواج کنن و مادر بشن و ...

برای پیدا کردن مرد رویاهاشون پسرباز میشن ولی چیزی که دنبالش هستن فقط تو خواب و خیال وجود داره و اصلا حواسشون به ضربه ای که به خودشون میزنن نیست. اینم بگم خیالاتشون با شرایط خودشون سازگاری نداره. دنبال مهندس چشم رنگی که تو ناسا کار می‌کنه هستن در حالی که خودشون نه تو آمریکا زندگی میکنن نه کارمند ناسا هستن.

راجب کار و درآمد زیادی غره میشن و فکر می‌کنن هر کی می‌ره به سمتشون دنبال پول و درآمدشونه.

سنشون رفته بالا برای همین حوصله ندارن از آدم جدید شناخت پیدا کنن و دچار قضاوت پیش دستانه میشن.

خلاصه مورد زیاد هست که میتونم بگم ولی کلیتش همین چیزاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بگو دختر ۲۰ ساله زودتر بهم پا میده

بابا تو رو خدا ولی کنین اصولاً یکی از چیزهایی که تو زن ها زیاد دیدم همین پیش داوری های بی پایه و اساسه

این مورد هم به اون قبلی ها که گفتم اضافه کنین 

تکلیفشون با زندگی مشخص نیست نمی‌دونن می‌خوان به موفقیت شغلی بیشتر برسن یا می‌خوان ازدواج کنن و مادر ...

همه اینا که گفتی نشون دهنده اینه مرد حسابی کم شده

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

راستش من تو اینایی که دور و اطرافم بودن بلوغ فکری به اندازه سن رو ندیدم. از دختر ۳۰ به بالا تحصیلکرد ...

خب شاید اونا مشکل داشتن نباید جمع ببندی 

بله اکثرا همینطوره ۹۹ درصد مردا دلیل اینکه میرن سمت یه خانم شاغل پولشه و حقم دارن همچین فکری کنن 

درضمن خانمی که پزشکه باید با کسی ازدواج کنه که اونم پزشکه یا وضع مالی خوبی داره نه با یه معلم یا کسی که ۲۰ تومن حقوقشه به انتخاب های خودتون هم ربط داره 

این حرفیم که زدم دلیل داره 

هرچقدر یک زن مستقل و پولدار باشه بازم نیاز به یه مرد حامی داره دوست داره به کسی تکیه کنه 

مرد هم شاید اول خوش خوشانش باشه وای زن پولدار تور کردم 

ولی مرد و زن با هم فرق دارن مرد کمک به همسر و اینکه همسرش چیزی بخاد ازش اون بتونه براورده کنه بهش حس قدرت میده بعد از یمدت زنه میره سمت کسی که تکیه گاهش باشه مرده هم با پولای زنه خرج بقیه دخترا رو میده این حرفی که میزنم من دراوردی نیس باید بالانس رعایت بشه

گفتی پول خواستگار داشتم از لحاظ مالی پایین باشه چ شصتی چ هفتادی ولی شرایطم طوری بود نشد ک ازدواج کنم ...

والا همه رو نگفتم 

ولی اکثرا می بینم همینه 

تو همین نی نی سایت دختره بیست بود میخواست با 60 ساله ازدواج کنه خیلی پولدار بود 

ولی خب دیگه واقعیته 

دخترا دنبال پولن 

پسرا هم دنبال خوش بر رویی و سن کم 

مرد سالم کم داریم اکثرا عقل شون تو شلوارشون

مردیم که عقلش تو شلوارشه همون بهتر نباشه هیچکس از تنهایی نمرده 

حداقلش اینه وارد یه زندگی اشتباه با یه مرد سمی نمیشیم و بچه های بیگناهی رو وارد این چرخه نمیکنیم

آره اینم هست چون دهه شصتی ها لااقل یه رفاهی رسیدن ترجیح داده میشن به یه پسر بیست ساله که تازه میخوا ...

من دهه هشتادیم با کسیم همسن خودمه و دوتایی برای آینده تلاش میکنیم اگر لایق اینهمه خوبی من بود که هیچی ولی اگر بخاد بازی دربیاره خطش میزنم

بابا تو رو خدا ولی کنین اصولاً یکی از چیزهایی که تو زن ها زیاد دیدم همین پیش داوری های بی پایه و اسا ...

خب معلومه خودت با چند نفر بودی بعدشم اخلاق زنا همینه دیگه خوشت نمیاد بیخیال شو پس بعدشم چون حرف حقه زورت اومده 😂  

تکلیفشون با زندگی مشخص نیست نمی‌دونن می‌خوان به موفقیت شغلی بیشتر برسن یا می‌خوان ازدواج کنن و مادر ...

یعنی شما میخواید بگید پسرای سن بالا خوبن پس اونها ک صیغع میکنن یا روابط آزاد دارن و بعضیاشون دخترا رو فریب میدن و به هیچ ماده ای رحم نمیکنن اکثرا هم سنشون بالاس و دنبال ازدواج نیستن چی 

من دهه هشتادیم با کسیم همسن خودمه و دوتایی برای آینده تلاش میکنیم اگر لایق اینهمه خوبی من بود که هیچ ...

احسنت منم دهه هشتادیم و چقد خوبه ادم بره با هم دهه خودش صد درصد بیشتر همدیگه رو‌ درک میکنن تو‌ اروپا بعد ۱۳ سال تحقیق به این نتیجه رسیدن اختلاف سنی کمتر رابطه پایدار تره ولی خب بازم هر کی کار خودشو میکنه کاش بحث‌ فایده ای داشت نادونی بیداد میکنه

نمیگم من نقصی ندارم ولی اتفاقا من در اونها بلوغی ندیدم و مشکل اصلیم هم همینهچرا باید یک دختر ۳۰ سال ...

چون اکثر مردهامون در این تبلیغات و فضای جنسی و ابزاری سرگردونن و بالطبع اون دخترها نمیتونن بکسی اعتماد کنند برای یک عمر زندگی