2777
2789
اره بابا متوجهم یا موهاشون ریخته یا شکم دار و و و ولی افاده ها طبق طبق

فقط ادعان بخاطر مردسالاری جامعه ایرانی ک یک مرد میتونه بره چهارتا زن بگیره سن ازدواج دختر ۹ ساله چجور میخوایید مردا پررو نشن وقتی قوانین اسلام بنفع مردهاست

باورتون میشههمیشه میگفتم در این قرناین اوج آگاهی و علم و پیشرفتکمتر کسی دیگه این حرف‌ها رو میزنهاما ...

خدا نکشتت

به همسرم میگم من بعد نی نی سایت متوجه شدم جامعه فقط ادمهای اطراف من نیست

جامعه همه اونایی هم که نمی‌بینم هست

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول و خونه و ماشین دارن ولی پسرا کمسنتر پول و خونه و ماشین ندارن منکه سنم کم بود دو برابر سنم میومد ...

من دهه هشتادیم ولی واقعا از اختلاف سنی زیاد خالم بهم میخوره و امیدوارم این فرهنگ نادرست از بین بره بهتره هرکس با هم دهه خودش باشه چون بین هر دهه واقعا خیلی فرق هست و کلا اختلاف سنی زیاد قشنگ نیست

منم یرام سوال بود بعد یکی از فامیلامونو دیدم فهمیدم

ببین مردهای دهه شصتی میرفتن ۷۰ ۸۰ ی میگیرن چون همسن هاشون وقت کمتری برای بچه دار شدن دارن ۴۰ دیگه کم کم یائسه میشن ولی خودشون هنوز توانایی باروری دارن 

برا همینم میرن کم سن میگیرن

ممنون عزیزم منم واقعا از صحبت با شما همیشه لذت بردمنظراتتون مودبانه و پخته است و چیزی به دانسته هام ...

من هم 

از ته قلبم

امیدوارم این تاپیک نترکه 

آیینه خوبی از عقاید مرد و زن امروزی و خشم های عیان و نهان هست 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

فقط ادعان بخاطر مردسالاری جامعه ایرانی ک یک مرد میتونه بره چهارتا زن بگیره سن ازدواج دختر ۹ ساله چجو ...

دقیقا از فرهنگ خانوادگیشونم هس

انقدر ک مادراشون هندونه زیر بغبشون میزارن فک میکنن کی هستن

خب حقیقته دیگ جوون دوس دارن سی دیگ داره پیر میشه هرچندم خواستی حرف بزن پشت سرم

عزیزم تو هم یه روزی پیر میشی زندگی همینه 

هیچکس تا اخر عمرش عین بیست سالگیش نبوده که 

اختلاف سنی زیاد مشکلات زیادی رو هم به وجود میاره 

اینجور مردا کلا مشکل دارن هرگز نباید بعنوان همسر انتخابشون کرد چون این دسته از ادم ها هرگز عاشق نمیشن

خب اگر این آماری که میگید درست باشه خب برای زنان هم باید صادق باشه ،یعنی هر دو ناتوان شدند .ولی چون ...

با کمال تعجب و طبق تحقیقات زن ها بسیار قوی شدن و مردان بسیار ضعیف چون هورمون زنانه در غذاها و پلاستیک ها وفور هست و مردان الان پاسخگوی نیاز همسرشون نیستند کسانی ک در مراکز درمانی هستند متوجه میشن چی میگم . دقیقا به همین دلیله خیانت زیاد شده چون مرد توان پاسخگویی ب همسرش را نداره و دنبال اینه به خودش ثابت کنه که مشکلی نداره پس مدام دنبال روابط متعدده چون در اول رابطه حس جنسیشون بالاست و بعد مدتی ضعفشون مشخص میشه 

در مرکز درمانی بودم و به وفووووور دیدم مردان و پسران الان از سی سال ببعد بشدت ضعف قوا دارن و اکثرشون ...

خب پس همه چیز بهم خورده .پس فقط میمونه اون تصور خیالی مردها دیگه واقعیت مردانه از ببن رفته

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

هر وقت دیدی کسی کلامش تلخه دلیل رو توی کلماتی که در روز می‌شنوه بگردهزار بار اینجا نقد شدم . از طرف ...

کاملا درسته

ماشاء‌الله دوستان کاملا منتظر یه تلنگر هستن همین که جرقه‌ای از درگیری رو ببینن میگ‌میگ کنان به قول خودتون کاربر مورد هدف رو گوشه‌ی رینگ قرار میدن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

من دهه هشتادیم ولی واقعا از اختلاف سنی زیاد خالم بهم میخوره و امیدوارم این فرهنگ نادرست از بین بره ب ...

تو اینستا رو ببین چقدر تبلیغ میکنن 

البته این اختلاف سنی زیاد از دهه ها گذشته هم بوده ولی اینقدر رسانه و فضای مجازی نبودش که بشه فرهنگ 

که ی دختر کم سن نووجون بره با پیرمرد چهل و خورده ای

عزیزم تو هم یه روزی پیر میشی زندگی همینه هیچکس تا اخر عمرش عین بیست سالگیش نبوده که اختلاف سنی زیاد ...

احسنت چون زن رو ابزار جنسی میبنن ادم سالم هیچوقت با کسی که خیلی اختلاف سنی دارن وارد رابطه نمیشه متاسفانه ۹۰ درصد مردا بیمار روانین