اره بابا متوجهم یا موهاشون ریخته یا شکم دار و و و ولی افاده ها طبق طبق
فقط ادعان بخاطر مردسالاری جامعه ایرانی ک یک مرد میتونه بره چهارتا زن بگیره سن ازدواج دختر ۹ ساله چجور میخوایید مردا پررو نشن وقتی قوانین اسلام بنفع مردهاست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پول و خونه و ماشین دارن ولی پسرا کمسنتر پول و خونه و ماشین ندارن منکه سنم کم بود دو برابر سنم میومد ...
من دهه هشتادیم ولی واقعا از اختلاف سنی زیاد خالم بهم میخوره و امیدوارم این فرهنگ نادرست از بین بره بهتره هرکس با هم دهه خودش باشه چون بین هر دهه واقعا خیلی فرق هست و کلا اختلاف سنی زیاد قشنگ نیست
خب اگر این آماری که میگید درست باشه خب برای زنان هم باید صادق باشه ،یعنی هر دو ناتوان شدند .ولی چون ...
با کمال تعجب و طبق تحقیقات زن ها بسیار قوی شدن و مردان بسیار ضعیف چون هورمون زنانه در غذاها و پلاستیک ها وفور هست و مردان الان پاسخگوی نیاز همسرشون نیستند کسانی ک در مراکز درمانی هستند متوجه میشن چی میگم . دقیقا به همین دلیله خیانت زیاد شده چون مرد توان پاسخگویی ب همسرش را نداره و دنبال اینه به خودش ثابت کنه که مشکلی نداره پس مدام دنبال روابط متعدده چون در اول رابطه حس جنسیشون بالاست و بعد مدتی ضعفشون مشخص میشه
در مرکز درمانی بودم و به وفووووور دیدم مردان و پسران الان از سی سال ببعد بشدت ضعف قوا دارن و اکثرشون ...
خب پس همه چیز بهم خورده .پس فقط میمونه اون تصور خیالی مردها دیگه واقعیت مردانه از ببن رفته
کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و میخواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21