2777
2789
در مرکز درمانی بودم و به وفووووور دیدم مردان و پسران الان از سی سال ببعد بشدت ضعف قوا دارن و اکثرشون ...

ببخشید چون گفتید تو مرکز درمانی هستین گفتم سوال بپرسم میشه در خواست دوستیمو قبول کنید ازتون در باره امکان درمان یه سری مشکلات بپرسم ؟ البته اگه باعث زحمتتون نیست

ببینین باز هم میگم اینا تو محیط اطراف من بودن اینایی که من دیدم اکثرا تکلیفشون با خودشون مشخص نیست و ...

فانتزی یعنی چی؟ 

تکلیفشون با چی روشن نیست؟

شاید شما مرد قدری نیستی و دنبال لقمه آماده ای 

دنبال یه دختره که ته خواستش این باشه پول خرجش کنی و اونم مثل عروسک مطیع تو باشه  

نه از حق و حقوش اطلاعی داشته و نه حتی در صورت اطلاع مجاز باشه که بخواد 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم چرا خب منم دهه هشتادیم ولی بدم میاد از این روابط🤦🏻‍♀️

من خییلی زیاد می بینم ازدواج دهه شصتی و دهه هشتادی 

و فکر می کنم برا این اختلاف نسل در اینده انفجار طلاق داریم 

و اینکه حس میکنم دهه هشتادی ها دخترای دهه شصتی رو دیدن یا هر چیزی می‌خوان سریع ازدواج کننن 

البته نه همه شون 

مطمینی توقع ندارن اگه ندارن خو برن با دهه همسن خودشون ازدواج کنن چرا برن با ی پیرمرد شوگرددی نه جانم ...

آره اینم هست  چون دهه شصتی ها لااقل یه رفاهی رسیدن 

ترجیح داده میشن به یه پسر بیست ساله که تازه میخواد شروع کنه 

ولی خب اینکه بدون پولش هم قبول می کننن تعجب می کنم 

کی گفته هنره ؟مگه من دفاع کردم ؟اتفاقاً حالم بهم میخوره و تا دیدم مردا دوست دارن زن جوان داشته باشند ...

منم همینو میگم عزیزدلم 

مرد سالم فقط یکیو میخاد و به همون وفاداره 

همه ما چه زن چه مرد روند پیری رو طی میکنیم 

جسم انسان فرسوده میشه 

خدا انسان رو ناتوان به دنیا میاره بهش قدرت و توانایی میده و سپس در پیری شبیه نقطه آغاز میشه 

و البته دختریم که به همچین ادمایی پا میده مشکل داره 

چه باز خوردی؟ فکر نمیکنی شاید مشکل از خودت بوده یا انتخابت اشتباه بوده؟دلتو خوش نکن اون کم سن رو شای ...

راستش من تو اینایی که دور و اطرافم بودن بلوغ فکری به اندازه سن رو ندیدم. از دختر ۳۰ به بالا تحصیلکرده با پرستیژ شغلی و اجتماعی بالا انتظار خیلی بیشتری داشتم که متاسفانه ندیدم

یک نکته دیگه ای که فکر میکنم اکثریت خانم های مجرد شاغل درگیرش هستن اینه که وقتی به یک موفقیت شغلی و مالی میرسن نمیتونن یک بالانس بین آینده کاری و زندگی شخصیشون ایجاد کنن و از نظر رابطه و ازدواج رویایی و در بعضی موارد بلاتکلیف و بعضاً دچار سوءظن میشن. مثلاً فکر می‌کنن هرکی می‌ره سمتشون دنبال پول و درآمدشونه یا خیلی ظاهربین میشن

باز هم نظر و تجربه منه

من خییلی زیاد می بینم ازدواج دهه شصتی و دهه هشتادی و فکر می کنم برا این اختلاف نسل در اینده انفجار ط ...

تو اینستا همینا هم بلاگر میشن و‌ این چیزا رو‌ بیشتر رواج میدن ولی در کل مرد سالم با دختر بچه نمیره دختر عاقل هم با سن بالا نمیره همین الانم امار طلاق خیلی بالاست

راستش من تو اینایی که دور و اطرافم بودن بلوغ فکری به اندازه سن رو ندیدم. از دختر ۳۰ به بالا تحصیلکرد ...

این چیزای که گفتید راجب مردها هم هست هم این بلوغ فکری که نمونه اش مردهای که که دنبال دختر کم سن هستن نشون دهنده نداشتن بلوغ فکریه 

و اینکه نمیتونن بالانس ایجاد کنن بین کار و رسیدن به امور خونه حتی بین همسر و خانواده شون

و فانتزی نیس اینکه توقع داشته باشن یه همسر در سطح خودشون یا بالتر داشته باشن حالا مردها جدیدا واقعا پرنسس شدن بماند

و اینکه خیلی از مرده الان دنبال زن شاغل هستن خب این برای رضای خدا نیست قطعا

و همه اینایی که گفتین رو دخترای سن ۳۰ ندارن ولی دخترای کم سن دارن؟؟؟؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

راستش من تو اینایی که دور و اطرافم بودن بلوغ فکری به اندازه سن رو ندیدم. از دختر ۳۰ به بالا تحصیلکرد ...

اگر سخت بگیرند و بخوان هم سطح خودشون باشند

یه جور میگید

اگر صرفا درک متقابل رو در نظر بگیرند که جنبه شو ندارید