2777
2789
عنوان

دانشگاه ها هم حال به هم زن شدن

368 بازدید | 20 پست

آدم انتطار داره محیط دانشگاه علمی و حرفه ای باشه

ی سری کار داشتم توو دانشگاه مثل ثبت نام و... یک ماه قبل دادم انتشاراتی دانشگاه انجام بده 

امروز برای بار دوم ثبت نامم برگشت خورد چون کار انتشاراتی ایراد داشت، با احترام بهش پیام دادم که کارتون این ایرادات رو داشته لطفا چک کنید، من کلا آدم بی ادبی نیستم حتی اگر هم باشم، الان چون کارم پیش انتشاراتی گیر بود کاملا مودبانه رفتار کردم 

وااای پریده به من که به من چه، مگه من اشتباه کردم و...، بعد کلللللی بی ادبی میگه میدم همکارام چک کنه 

خلاصه تهش این انداخت گردن همکارش اون انداخت گردن این یکی 

جفتشون هم بسیار بی ادبانه با من صحبت کردم 

مدام میگفت به من چه کارم رو درست انجام دادم، آخرش بهش میگم خب اینجا و اینجا مشکل داره (غیرمستقیم ایراد کارش رو بهش گفتم)، میگه من مشتری زیاد دارم نمیتونم تمام وقتم رو برای شما بذارم 

ادم انقدر وقیح و پررو 

انگار من دارم باهاش غیبت همسایه رو میکنم که میگه وقت ندارم 

خب کارت رو درست انجام بده 

این همه بی احترامی و بی شخصیتی از کسی که توو دانشگاه حداقل کار میکنه، قابل انتظار نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 10 سال پیش ارشدم و گرفتم اون موقع ها خوب بود

آره خوب بود. الان هیچ آدمی توو دانشگاه مسئولیت پذیر نیست و وظیفه ش رو انجام نمیده، از هر بیست نفر شاید یکی خوب کار کنه

از استاد گرفته تا نگهبان و کارشناس و... همه افت کردن خصوصا توو شخصیت 

هعی 

آره واقعا ...

واقعا این ترم چنان مسئولین دانشگاه تو ذوقمون زدن و دارن ما رو اذیت میکنن دیوونه شدیم ...

باز دم استادا گرم پشتمونن 🫠هر چند بعضی بچه ها ،استادا رو هم ناامید کردن و بیخیال تر شدن ولی بازم داریم اساتیدی که برای ماها مشتاقن تدریس کنن با عشق ...

You're all the things I've got to remember

هعی آره واقعا ...واقعا این ترم چنان مسئولین دانشگاه تو ذوقمون زدن و دارن ما رو اذیت میکنن دیوونه شدی ...

استادا از بقیه باز بهترن 

ی جوری بعضی از این کارشناسا و کارمندا با آدم رفتار میکنن انگار ارث باباشون رو ازت طلب دارن، انگار نه انگار که ماهیت دانشجو باعث کار و درآمد اونا شده 

انگار نه انگار وظیفه دارن و مسئول هستن ی کاری رو انجام بدن 

الان هم که مد شده، همه میگن وااااای دانشگاه انقدر دانشجو گرفته من شلوغم نمیرسم نمیتونم 

استادا از بقیه باز بهترن ی جوری بعضی از این کارشناسا و کارمندا با آدم رفتار میکنن انگار ارث باباشون ...

دقیقا همینه 

اصلا مسئول رشته ی ما رو یه فرد بی ربط به رشته مون گذاشتن 😑واقعا حتی در شان یه دانشجو برخورد نمیکنه جدیدا باهامون ،یکی از اساتیدمون بهش تذکر داده بود جلوی یکی از بچه ها با عصبانیت ،ما تو زندگیمون عصبانیت اون استادمون رو ندیده بودیم ،بقیه ی اساتیدم به شدت از دستش شاکین 

باز یه سری از مسئولین آموزشمون بهتر شدن و مهربون ترن ،جوابتو میدن ،قبلی که انگار جنگ داشت با دخترا 😑

چون واقعا گرفتن 😑دانشگاه ما داره میترکه 😂یه مسئول آموزش داریم کن کار میکنه و طول میکشه ولی تهش کارت اوکی میشه 🫠

دقیقا همینه اصلا مسئول رشته ی ما رو یه فرد بی ربط به رشته مون گذاشتن 😑واقعا حتی در شان یه دانشجو بر ...

آره دانشجو زیاده ولی خب ما مقصر نیستیم که 

امروز این خانم انتشاراتی انقدر بد با من برخورد کرد، واقعا از ظهر فقط توو شوک رفتارش هستم، اصلا نمیتونم هیچ کاری بکنم، فقط ناراحتم 

توو هر پیامش ی حجم زیادی بی ادبی بود 

حس کردم دارم توو چاله میدون با یکی حرف میزنم.... 

حداقلش اینه که ما دوتا آدم بالغ هستیم، این چه طرز حرف زدنه، مگه حیوونیم که بپریم به همدیگه 

آره دانشجو زیاده ولی خب ما مقصر نیستیم که امروز این خانم انتشاراتی انقدر بد با من برخورد کرد، واقعا ...

متوجه ام 

واقعا رفتار بعضی آدما داره هر روز بدتر از دیروز میشه و یه سریا با آدم جنگ دارن ...

دانشگاه❌

مکانی برای جفت یابی و لاس زدن✅

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

دانشگاه❌مکانی برای جفت یابی و لاس زدن✅

خدا رو شکر من تموم شدم کارم توو این دانشگاه های به درد نخور، خیییییلی داغون شدن، دانشگاه مکان علمی ه، رفتار امروز اون خانم به من نشون داد با چاله میدون فرقی نداره 

کلا وقتی میبینن یکی کارش پیششون گیره میزنن به در ک..کلک بازی

دقیقا دقیقا 

من اول بهش پیام دادم که اینجای کارم برگشت خورده، حتی گفتم میشه درستش کنید، نگفتم لطفا انجام بدید، پرسیدم میشه یا نه چون گفتم شاید بر عهده ایشون نباشه، حتی گفتم اگر هزینه ای داره میدم که ی وخ فک نکنه چون قبلا خودش ثبت نام کرده من دارم ازش ایراد میگیرم و... 

یهوووو پرید به من 

و همین باعث شد شک کنم، چون رفتارش واقعا عجیب بود، انقدر که خودش اصرار کرد به من چه،. مگه من مقصرم که برگشت خورده

همین باعث شد برم کل فرایند رو چک کنم و دیدم بععععله مقصر اول و آخر خودشه که اشتباه ثبت کرده 

دقیقا دقیقا من اول بهش پیام دادم که اینجای کارم برگشت خورده، حتی گفتم میشه درستش کنید، نگفتم لطفا ان ...

مرتیکه احمق من جات بودم باهاش بحثو دعوا راه مینداخت که دفعه دیگه اینجوری با کسی نکنه