2777
2789
عنوان

شوهرم همش منو وادار میکنه به پدرم رو بزنم برای ماشین گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 36 پست

من فکر میکنم شوهرت خیلی پرتوقع هس واقعا هیچ کس این کار و نمیکنه اگه چند باری ماشینشو داده لطف کرده ولی شوهرت انگار براش عادی شده

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا از اینا مادر شوهر من عادت داره کلی بار بزاره تو ماشین طرف ماشین خوب بهش فشار میاد خراب میشه خودم ...

تقصیر خودته از اول میگفتی روم نمیشه ماشینش شون خراب میشه الان باعث میشی از بابات دلگیر بشه

یبار بزار بهش بربخوره یه عمر راحت میشیانقدر ملاحظه چیا میکنید؟

بخدا اگه برعکس میبود عمرا داماد ماشین میداد پدرزن

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بگو من روم نمیشه هی زنگ بزنم ماشین بگیرم. اگه تو میتونی ماشین بابات یا هر کسی که خواستی بگیر. بگو با اسنپ بفرستن ترمینال بدن باربری، براتون بیارن.

مهربان باشیم   

حالا بدنجا چند کیلوعه، ماشین چیه؟

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

دفعه ی دیگه وقتی گفت ماشین بگیر بگو روم نمیشه

الانم اگه رفتید همونجا بگو ماشین تازه تعمیره کم بار بریز داخلش 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

بدترین اشتباهت اینه که راک و راست به همسرت نمیگی، برو زل بزن توو چشماش و با اعتماد بنفس بگو ماشین سواری برای این کار مناسب نیست و بابام بنده خدا رووش نمیشه بگه، من دیگه ازش ماشین نمیگیرم

الان اسنپ بین شهری هست، همسرت اسنپ بگیره 

و این رو یادت باشه امروز این ماجرا رو حل کنی دردسر و ناراحتیش کنتر از فردا هست 

و هرگز هرگز هرگز همچین کارایی نکن، خداااایی نکرده توو جاده اتفاقی برای ماشین بیوفته میخوایی چیکار کنی ماشین یکی دیگه رو؟! 

همسرت هم خودش باید بفهمه بار سنگین رو با سواری نمی‌برم وقتی نمیفهمه، رک و راست بهش بگو و خجالت و نگرانی نداره 

چند روز دیگه که شد بهش بگو ماشینشون خراب شده وسط راه گذاشتشون بردن تعمیرگاه گفته تعمیر اساسی میخاد فعلا درحد کار راه اندازی درستش کردن ما ببریمش شهرستان مطمئنا ماروهم میذاره توجاده 

وقتی دیدی شوهرت دوست داره از خانوادت با اعتبار تو قرض کنه، از اول باید میگفتی من غرورم اجازه نمیده. با اتوبوس میرم اما امانت هیچ کس حتی بابام نمیگیرم. هر موقع ماشین گرفتیم ماشین خودمون سوار میشیم. خدایی الان اتفاقی بیفته برای ماشین یکی خدا تومن پولش میشه. یه عمر شرمنده میشی.

مهربان باشیم   
وقتی دیدی شوهرت دوست داره از خانوادت با اعتبار تو قرض کنه، از اول باید میگفتی من غرورم اجازه نمیده. ...

اره منم دیگه روم نمیشه شوهرمم باید درک کنه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

شوهرت خیلی متوقع شده خصوصا وقتی گفتی بابام ماشین رو لازم داره و گفته هفته بعد میریم، عصر هجر که نیست، به ده ها روش میتونید بارتون رو بیارید شهر خودتون که پدرت هم اذیت نشه، خودت هم انقدر نگران نباشی، استرس هم نداشته باشی مشکلی برای ماشین بابت پیش بیاد و... 

چند روز دیگه که شد بهش بگو ماشینشون خراب شده وسط راه گذاشتشون بردن تعمیرگاه گفته تعمیر اساسی میخاد ف ...

همین کارو میکنم تو فکر خودمم همینه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.